SatuRuotsalainen.net


Etusivu
Kirjat
Kurssit, luennot
Tulkinnat
Ilmaiset kartat
Tarinoita matkan varrelta
Ajankohtaista
Ohjeita kartan tulkintaan

Olen sairaana!

Myöhässä olevat tulkinnat tulevat loppuvuoden aikana, en ota nyt uusia tilauksia.

11:57 18.04.2017


Vuoden 2017 tulkinnat Helsingissä

Tulkintapäivät Helsingissä: la 4.11., la 25.11., la 9.12.

Tilaa aika 0500-767333 tai astro@saturuotsalainen.net


19:46 28.08.2014


Lue viikkohoroskooppi Avun sivuilta

Horoskooppisi löydät osoitteesta www.apu.fi/horoskoopit

17:40 23.12.2013


Tilaa vuoden 2017 luennot ajoissa

Yrityksen tai yhteisön tapahtumiin, illanistujaisiin tai vetäytymisiin sopiva luento. Voit varata henkilökohtaisia pikaluentoja, kuinka opit- tuntemaan työkaverisi luennon tai syntymäpäiväsankarin/polttareiden hauskan piritysruiskeen. Lue lisää
kurssit, luennot osiosta.


15:17 23.10.2006Tarinoita matkan varrelta

Jokainen tarina pohjautuu todellisen henkilön syntymäaikaan ja elämäntapahtumiin. Tarinoiden henkilöiden nimet ovat kuitenkin muutettuja, eikä näkyvillä ole syntymätietoja.

Klikkaamalla otsikkoa saat luettua tarinan kokonaan

Suunnistaja Pasi Ikonen-Pluton syväluotaus 2012
Whiney Houstonin kuolema 11.2.2012
Perääntyvä Mars-huippukunto ja saavutukset kateissa
Kaapparin kartta: Juha Turunen
Neptunus - mystiikan, taiteen ja skandaalien symboli
Uranus astrologiassa - muutosten aika
Kesän 2007 Parisuhdetulkintoja / Apu-lehti
Juhan tarina
Vesan ja Pian tarina
Ari Koivunen päihittää vuoden 2007 Idols-finaalissa Annan
Vapun ja Susannan tarina
Vapun tarina
Tarjan tarina
Karenin tarina
Riinan tarina
Bettinan tarina
Tiinan tarina
Mirjan tarina
Shanan tarina
Hannun tarina
Thomasin ja Saran tarina
Aaron tarina
Tanja ja Olli Saarelan parisuhdetulkinta
Lauran ja Samin tarina


Neptunus - mystiikan, taiteen ja skandaalien symboliRoomalaisen meren jumalan mukaan nimetty Neptunus löydettiin 1846. Tämä sininen jättiläispallo symboloi astrologiassa alitajuntaa, mielikuvitusta ja unia. Neptunus kohottautuu aistillisten asioiden yläpuolelle ja toimii myötätunnon ja henkisten ihanteiden innoittajana. Luova taide, musiikki ja uskonnollisuus liitetään sen eteeriseen vaikutukseen. Negatiiviselta äärilaidaltaan planeetta edustaa epäselvyyksiä, petoksia, piilottelua, kaaosta tai riippuvuutta alkoholista tai huumeista. Astrologisella kartallaan vahvan Neptunuksen omaava yksilö tunnetaan siis joko herkkänä taiteilijana, intuitiivisena visionäärinä tai skandaaleissa rypevänä julkisuuden henkilönä.

Ajan henki- totuus

90-luvun puolivälistä lähtien astrologinen taivaankansi on symbolisesti edustanut paljastumista, salaisuuksien esille tulemista ja valtarakenteiden murenemista. Käytännössä tämä on näkynyt paparazzi kulttuurin yleistymisenä, julkisuudessa esiintyvien ihmisten asioiden penkomisena, insestiuutisten lisääntymisenä, homopappien tai vallan väärinkäyttäjien paljastumisena, josta hyvänä esimerkkinä eduskunnan viime aikojen vaalirahoitussotku.
Piilotteluun ja peittelyyn taipuvaiset Neptunus-tyypit ovat siis ajan henkeen sopimattomia yksilöitä, joita ainakin julkisuus rankaisee ankarasti. Tästä hyvänä esimerkkinä Neptunus-tyyppi, pääministerimme Matti Vanhanen, joka joutuu jatkuvasti elämään epämiellyttävien otsikoiden riepoteltavana. Tulevina vuosina ihmissuhdesotkut tulevat olemaan vielä räikeästi otsikoissa, sillä Neptunuksen ryöpytys pääsi vasta vauhtiin. Samaan kategoriaan kuuluu myös Venäjän nykyinen pääministeri Vladimir Putin, joka omaa syntymäkartallaan hyvin samanlaisen epäselvyyksien aspektin. Ilkeämieliset huhut ja niiden korjaaminen ovat työllistäneet molempia pääministerejä viime aikoina. Myös kansanedustajat Marjo Matikainen-Kallström ja Tanja Karpela ovat taipuvaisia kärsimään Neptunuksen usvaisesta ominaisuudesta. Epämääräisten dopingsyytösten kohteena oleminen tai ihmissuhdekäänteiden lööppiuhrina pyöriminen ovat tyypillisiä neptuniaanisia skandaaleja.
Ex-pääministerimme Ilkka Kanerva joutui myös kokemaan Neptunuksen otteen omassa tekstiviestiskandaalissaan. Ajallisesti tämä vuosi tulee olemaan hänelle piinaava, sillä planeetan vaikutus ulottuu pitkälle loppuvuoteen saakka.
Maailman kuuluisimman jalkapalloilijan, David Beckhamin vaimolla Victoria Beckhamilla ei ole ollut helppoa oman Neptunus-energiansa hallinnassa. Miehen julkinen uskottomuus kuuluu hänen syntymäkarttansa epäselvään Neptunus-kuvioon, jota tullaan puimaan vielä tulevaisuudessa.

Neptunus ja seksuaalinen suuntautuminen

Poikkeavat ihmissuhteet liittyvät usein vahvaan Neptunuksen vaikutukseen syntymäkartalla. Neptunus voi olla, kartasta riippuen, onnen tai kärsimyksen aiheuttaja parisuhteessa. Kauneimmillaan se tuo puhtaan ja herkän henkisen liiton, mutta pahimmillaan rakkaus on kätkettyä, täynnä salaisuuksia ja petoksia. Kaikki homot, lesbot tai biseksuaalit eivät suinkaan omaa Neptunus-karttaa, mutta monelta sellainen kuitenkin löytyy. Rohkeita esiin tulleita Neptunus-tyyppejä ovat mm. Elton John, Jodie Foster, Jorma Uotinen, Jari Sillanpää ja Björk. Kaikkia heitä yhdistää myös Neptunuksen vahva luova puoli, joka ilmenee musikaalisena ja taiteellisena lahjakkuutena.
Tyypillinen Neptunus-tyyppi on kuitenkin avioliitossa oleva perheen isä tai äiti, joka elää avioliiton ulkopuolista suhdetta, tai useaa sellaista. Homo tai lesbo, joka ei uskalla vastustaa yhteiskunnan moraalisääntöjä ja pitää oman toisen puolensa neptuniaanisesti piilossa.
Ihminen, joka elää kolmiodraamoissa, rakastaa kaukaisia nettituttavuuksia tai elää jatkuvassa unelmien ja fantasioiden maailmoissa, on usein tyypillinen Neptunus-ihminen. Hauskin vastaanotolleni tullut Neptunus-tyyppi oli odottanut toisessa maassa asuvaa nettirakkauttaan peräti 12 vuotta sinkkuna. Ja odottaa vieläkin!

Neptunuksen kauneus taiteessa, kirjallisuudessa ja uskonnossa

Vaistonvarainen ja intuitiivinen Neptunus toimii parhaimmillaan juuri taiteessa.
Uskomattoman omaperäinen luomus, unohtumaton tarina, sydänjuuria koskettava musiikki tai kananlihalle saava tanssiesitys on usein miten Neptunus-tyypin aikaansaannos. Ei ole varmasti yllätys, että edesmenneet kirjailijamme Mika Waltari ja Kalle Päätalo olivat molemmat Neptunus-tyyppejä. Sinuhe Egyptiläisen tarina on oiva esimerkki intuitiivisen mielen uskomattomasta voimasta. Myös
runoilija Arno Kotro, muotoilija Stefan Lindfors, laulaja Jenni Vartiainen, taiteilija Riitta Nelimarkka sekä juuri edesmennyt näyttelijä, kuuluisa Nalle Puh ääni, Jarkko Rantanen kuuluvat tähän samaan ryhmään. Neptuniaaninen yhteys yläkertaan ilmenee kauniisti myös Espoon hiippakunnan piispan Mikko Heikan elämäntyössä. 40 vuoden ura pappina, empaattisena auttajana on Neptunus-energiaa parhaimmillaan.

Neptunus vuonna 2008

Neptunus liikkuu vesimiehen merkissä vuosina 1998-2012. Tämän kansainvälisen yhteenkuuluvuuden ajan jälkeen siirrymme uuteen henkiseen aikakauteen, jota leimaa intuitiivisuuden ja herkkyyden lisääntyminen. Vuonna 2008 osa vesimiehen, oinaan, kaksosten ja vaa'an horoskooppimerkissä syntyneistä nauttii Neptunuksen herkästä, taiteellisesta ja romanttisesta puolesta. Ajankohtaiseksi vuoden aikana tulevat oman henkisen olemuspuolen löytäminen, romanttinen rakkaus, taideharrastukset, kiinnostus mystiikkaan tai uskontoon sekä halu auttaa ja palvella. Härät, leijonat ja skorpionit taas saattavat kärsiä eniten planeetan hajottavasta ja kuluttavasta vaikutuksesta. Tämä ilmenee mm. matalana energiatasona, terveyshuolina, elämän punaisen langan katoamisena, ihmissuhdeongelmina sekä kunnianhimon ja päättäväisyyden puutteena. Itsensä kokoaminen, liikkuminen ja ulkoilu sekä optimistinen ja totuudellinen elämänasenne ovat oivia lääkkeitä Neptunuksen usvaiseen ajanjaksoon.


Copyright © 2006 - Satu Ruotsalainen