SatuRuotsalainen.net


Etusivu
Kirjat
Kurssit, luennot
Tulkinnat
Ilmaiset kartat
Tarinoita matkan varrelta
Ajankohtaista
Ohjeita kartan tulkintaan

Olen sairaana!

Myöhässä olevat tulkinnat tulevat loppuvuoden aikana, en ota nyt uusia tilauksia.

11:57 18.04.2017


Vuoden 2017 tulkinnat Helsingissä

Tulkintapäivät Helsingissä: la 4.11., la 25.11., la 9.12.

Tilaa aika 0500-767333 tai astro@saturuotsalainen.net


19:46 28.08.2014


Lue viikkohoroskooppi Avun sivuilta

Horoskooppisi löydät osoitteesta www.apu.fi/horoskoopit

17:40 23.12.2013


Tilaa vuoden 2017 luennot ajoissa

Yrityksen tai yhteisön tapahtumiin, illanistujaisiin tai vetäytymisiin sopiva luento. Voit varata henkilökohtaisia pikaluentoja, kuinka opit- tuntemaan työkaverisi luennon tai syntymäpäiväsankarin/polttareiden hauskan piritysruiskeen. Lue lisää
kurssit, luennot osiosta.


15:17 23.10.2006Tarinoita matkan varrelta

Jokainen tarina pohjautuu todellisen henkilön syntymäaikaan ja elämäntapahtumiin. Tarinoiden henkilöiden nimet ovat kuitenkin muutettuja, eikä näkyvillä ole syntymätietoja.

Klikkaamalla otsikkoa saat luettua tarinan kokonaan

Suunnistaja Pasi Ikonen-Pluton syväluotaus 2012
Whiney Houstonin kuolema 11.2.2012
Perääntyvä Mars-huippukunto ja saavutukset kateissa
Kaapparin kartta: Juha Turunen
Neptunus - mystiikan, taiteen ja skandaalien symboli
Uranus astrologiassa - muutosten aika
Kesän 2007 Parisuhdetulkintoja / Apu-lehti
Juhan tarina
Vesan ja Pian tarina
Ari Koivunen päihittää vuoden 2007 Idols-finaalissa Annan
Vapun ja Susannan tarina
Vapun tarina
Tarjan tarina
Karenin tarina
Riinan tarina
Bettinan tarina
Tiinan tarina
Mirjan tarina
Shanan tarina
Hannun tarina
Thomasin ja Saran tarina
Aaron tarina
Tanja ja Olli Saarelan parisuhdetulkinta
Lauran ja Samin tarina


Uranus astrologiassa - muutosten aikaUranus historiassa

Aurinkokunnan seitsemäs planeetta, jättimäinen Uranus, on nimetty roomalaisen Jumalan mukaan. Planeetta löydettiin vallankumousten vuosikymmenenä 1781, jolloin ajankohtaisia olivat mm. Ranskan vallankumous, teollinen vallankumous, höyrykoneen ja rautateiden käyttöönotto sekä siirtyminen ihmisten ja eläinten voiman hyödyntämisestä fossiilisen polttoaineen käyttöön.
Historiaa tutkiessa Uranuksen löytymisen ajankohta on siis liittynyt suuriin kollektiivisiin muutoksiin. Yksilötasolla planeetan symboliikka liitetään pakottaviin muutoksiin, jotka saattavat myös olla tuhoavia tai väkivaltaisia. Tieteelliset harppaukset ja uusien alueiden valtaaminen kuuluvat myös tämän teknisen planeetan vaikutuspiiriin.
Astrologit ovat saaaneet tutkia Uranuksen vaikutuksia jo vuosisatojen ajan, joten kokemusperäistä tietoa löytyy runsaasti. Planeetan symboliikan tulkitseminen on kuitenkin aiheuttanut paljon kiistaa ja valitettavan usein tämä vallankumousten perikuva on liitetty ennusteisiin luonnon katastrofeista, tulvista, onnettomuuksista tai väkivaltaisuuksista. Koska astrologian kieli on monitasoista, on erittäin hankala ennustaa mitään absoluuttista. Siksi on mielenkiintoista kurkistaa menneisyyteen, tapahtuiko tavallisen ihmisen elämässä juuri näitä suuria mullistuksia, joihin Uranuksen vaikutus liitetään.

Tapaus Olli Saarela

Uranus on liikkunut länsimaisen astrologian laskutavan mukaan kalojen merkissä vuodesta 2003 ja planeetta vaihtaa merkkiä oinaaseen toukokuussa 2010. On siis mielenkiintoista tutkailla, mitä kalojen merkissä syntyneille ihmisille on näinä vuosina tapahtunut. Kuuluisa kala, elokuvaohjaaja Olli Saarela on syntynyt 11.3.1965. Hänen astrologinen karttansa omaa kalavoittoisen planeettarykelmän, joka on ollut jo parin vuoden ajan Uranuksen ”pommittama”. Kuuden planeetan aktivoituminen vuodesta 2006 on saanut tämän herkän taiteilijasielun tekemään nopeita ja impulsiivisia käänteitä Uranus tyylisesti. Rakastuminen kansanedustaja Tanja Karpelaan, naimisiinmeno, yhteen muutto, avioero ja uusi koti ovat kaikki tapahtuneet Uranusmaisen impulsiivisesti parin vuoden sisällä. Uranuksen kierto Saarelan terveyteen liittyvän Kheironin yllä helmi-, maaliskuussa 2008 nosti otsikoihin myös huonon terveystilanteen. Suuria muutoksia hänen elämässään tulee vielä tapahtumaan seuraavan kahden vuoden aikana, sillä Uranus kiertää hänen syntymäkarttansa Venuksen ja Auringon ylle. Rakkausrintamalla ja terveydessä on siis odotettavissa mielenkiintoisia käänteitä.

Kuuluisia kaloja

Moni kalojen merkissä syntynyt on viime vuosina kokenut elämässään äkillisiä käänteitä, niin positiivisia kuin negatiivisiakin. Tässä oravanpyörässä on myös ollut 26.2.1970 syntynyt moninkertainen kala, Linda Lampenius. Tämän eroottisen viulutaiteilijan viimeiseen kolmeen vuoteen on sisältynyt niin kihlauksia, eroja kuin uusia rakkauksiakin. Uranuksen ote alkaa pikkuhiljaa helpottaa hänen elämässään, joten jokohan nyt olisi aika sitoutua ja perustaa perhettä. Lindan ajankohtaiset naimisiinmenouutiset ruotsalaisen juristin Martin Cullberin kanssa kuuluvat vielä Uranuksen kosketukseen.
Suuria muutoksia elämässään kokivat myös taitoluistelija Susanna Pöykiö ja toimittaja, leijonankita ohjelman juontaja Anna Sorainen. 22.2.1982 syntynyt kala Susanna Pöykiö teki historiaa suomalaisessa taitoluistelussa ottamalla ensimmäisenä yksilöluistelijana arvokisamitalin, EM-hopeaa 2005. Helmikuun 27.päivä.1972 syntynyt kala Anna Sorainen oli taas suurten myllerrysten keskellä työurallaan juuri 2005-2006. Tällöin Sorainen erosi Olympiakomitean tiedottajan pallilta ja vaihtoi paikan Kimi Räikkösen tiedottajan pestiin. Myös rakkauselämässä tapahtui tällöin merkittäviä muutoksia. Kaikilla näillä kalanaisilla suuret muutokset ajoittuvat juuri Uranuksen kosketuksen aikaan.

Uranus ja terveys

Kohtalokkaasti Uranuksen otteessa vuosina 2005-2006 olivat kaksi vanhempaa kalahahmoa, Helsingin sanomien edesmennyt kriitikko Jukka Kajava ja Israelin entinen pääministeri Ariel Sharon. 25.2.1944 syntynyt Jukka Kajava menehtyi sydänkohtaukseen työmatkallaan Berliinissä toukokuussa 2005. Vain pari päivää myöhemmin syntymäpäiväänsä viettävä, helmikuun 27. päivä 1928 syntynyt Israelin pitkäaikainen sotilaallinen johtaja Ariel Sharon koki lähes saman kohtalon. Tammikuussa 2006 hän sai vakavan aivoverenvuodon, josta ei koskaan toipunut. Molempien kalaherrojen kohtaloksi koitui Uranus, joka liikkui elämän vitaliteetin, syntymäkartan Auringon ylle. Terveyteen liittyviä planeettakulmia löytyy tietenkin tällaisena vuosina useampia, joten Uranuksen vaikutus ei jäänyt ainoaksi.
Kaikilla vanhemmilla kaloilla Uranuksen ohitus ei suinkaan johtanut kuolemaan tai pitkäaikaiseen sairastumiseen. Tästä hyvä esimerkki on 27.2.1927 syntynyt ikiliikkuja Aira Samulin, jolla Uranuksen kosketus osuu samalle ajalle kuin Kajavalla ja Sharonilla. Samulinin Uranuksen ohitus toi kyllä tullessaan suuren muutoksen, avioeron, mutta terveysteemassa ei tapahtunut muutoksia suuntaan tai toiseen. Vanhusten avustustyössä aktiivisena toimiva Samulin kertoo olevansa elämänsä kunnossa ja keikkoja riittää vielä 81-vuotiaanakin!

Uranus ja työ

Mielenkiintoisin ja ajankohtaisin Uranus-vaikutteinen työmuutos tapahtui juuri Venäjällä, jossa vallanvaihdos presidentinvaaleissa toi uuden tittelin Dmitri Medvedeville. Kalojen vastamerkissä neitsyessä 14.9.1965 syntynyt Medvedev kokee oman Uranuksen kosketuksensa juuri maaliskuussa 2008, jolloin vaalit ja uusi nimitys tapahtuvat.
Samassa veneessä työurallaan on tällä hetkellä 12.9.1969 syntynyt neitsyt, hiihtäjälegenda Mika Myllylä, joka joutuu hiihtouransa jälkeen rakentelemaan itselleen aivan uuden perustuksen. Monta vuotta taivaankannen puristuksessa olleen Myllylän muutosvyöry ei lopu tulevaan vuoteen, sillä Uranuksen kosketus on ajankohtainen hänen kohdallaan vielä monta vuotta.
Vuoden 2007 ja alkuvuoden 2008 aikana myös urheilijakaksikko, oinastyypit Jere Karalahti ja Jani Sievinen ovat joutuneet ottamaan uutta suuntaa urheilu-urallaan. Molemmilla oinasherroilla Uranuksen kosketus työplaneettaan, kalojen merkissä olevaan Merkuriukseen toi totaalisen uusia tuulia elämään. 31.3.1974 syntyneellä Jani Sievisellä muutokset tapahtuivat pehmeämmin hänen ilmoitettuaan uintiuran olevan ohitse 2007. Jääkiekkoilija, 25.3.1975 syntyneellä Jere Karalahdella nämä muutokset eivät ole menneet yhtä helposti, sillä pakollinen tauko uralla liittyy syytteisiin huumerikoksesta.
SDP:n puheenjohtajan pallilta eroava, 4.7.1955 syntynyt rapu Eero Heinäluoma kuuluu myös Uranuksen vaikutuspiiriin keväällä 2008. Haasteellinen Uranuksen kontakti työplaneetta Merkuriukseen toi myös Heinäluomalle pakottavia muutostarpeita omalla poliittisella uralla. Samaan Uranus gategoriaan luetaan myös viihdeohjelma Bumtsibumin loppuminen 2005 ja Marco Bjuströmin työmuutokset sekä Viivi Avellanin ilmoitus lopettaa MTV:n viihdeuutisissa 2007.

Katsaus tulevaisuuteen

Vuoden 2008-2009 aikana suurten muutosten edessä ovat Uranuksen vaikutuspiirissä olevat henkilöt. Juontaja, eduskunta-avustaja Jaana Pelkosen kartalla Uranus ylittää rakkauden ja romantiikan planeetta Venusta kalojen merkissä. 9.3.1949 syntynyt kuuluisa kala, kultakurkku Tapani Kansa on tapahtumien keskipisteessä keväästä 2008 lähtien. Hiihtäjälegenda, 10.9.1955 syntynyt neitsyt Marja-Liisa Kirvesniemi on Mika Myllylän tapaan suurten valintojen edessä jo tulevan vuoden aikana. Kilpailukiellossa oleva toinen neitsyt, 21.9.1975 syntynyt hiihtäjä Kaisa Varis kohtaa oman Uranus-kohtalonsa 2010. Samana vuonna malli, 22.9.1976 syntynyt Karita Tuomola joutuu Uranus-myllytykseen työmuutosten kautta. 16.3.1960 syntynyt kala, elokuvaohjaaja Markus Selin tekee omaa läpimurtoaan 2009-2010.
Ulkomaisista kalakuuluisuuksista näyttävästi seuraavina vuosina esillä tulevat olemaan mm. 12.3. syntynyt brittirokkari Pete Doherty, 15.3. syntynyt täydellisten naisten Eva Longoria ja 19.3. syntyneet näyttelijät Bruce Willis ja Glenn Glose.

Copyright © 2006 - Satu Ruotsalainen