SatuRuotsalainen.net


Etusivu
Kirjat
Kurssit, luennot
Tulkinnat
Ilmaiset kartat
Tarinoita matkan varrelta
Ajankohtaista
Ohjeita kartan tulkintaan

Olen sairaana!

Myöhässä olevat tulkinnat tulevat loppuvuoden aikana, en ota nyt uusia tilauksia.

11:57 18.04.2017


Vuoden 2017 tulkinnat Helsingissä

Tulkintapäivät Helsingissä: la 4.11., la 25.11., la 9.12.

Tilaa aika 0500-767333 tai astro@saturuotsalainen.net


19:46 28.08.2014


Lue viikkohoroskooppi Avun sivuilta

Horoskooppisi löydät osoitteesta www.apu.fi/horoskoopit

17:40 23.12.2013


Tilaa vuoden 2017 luennot ajoissa

Yrityksen tai yhteisön tapahtumiin, illanistujaisiin tai vetäytymisiin sopiva luento. Voit varata henkilökohtaisia pikaluentoja, kuinka opit- tuntemaan työkaverisi luennon tai syntymäpäiväsankarin/polttareiden hauskan piritysruiskeen. Lue lisää
kurssit, luennot osiosta.


15:17 23.10.2006Tarinoita matkan varrelta

Jokainen tarina pohjautuu todellisen henkilön syntymäaikaan ja elämäntapahtumiin. Tarinoiden henkilöiden nimet ovat kuitenkin muutettuja, eikä näkyvillä ole syntymätietoja.

Klikkaamalla otsikkoa saat luettua tarinan kokonaan

Suunnistaja Pasi Ikonen-Pluton syväluotaus 2012
Whiney Houstonin kuolema 11.2.2012
Perääntyvä Mars-huippukunto ja saavutukset kateissa
Kaapparin kartta: Juha Turunen
Neptunus - mystiikan, taiteen ja skandaalien symboli
Uranus astrologiassa - muutosten aika
Kesän 2007 Parisuhdetulkintoja / Apu-lehti
Juhan tarina
Vesan ja Pian tarina
Ari Koivunen päihittää vuoden 2007 Idols-finaalissa Annan
Vapun ja Susannan tarina
Vapun tarina
Tarjan tarina
Karenin tarina
Riinan tarina
Bettinan tarina
Tiinan tarina
Mirjan tarina
Shanan tarina
Hannun tarina
Thomasin ja Saran tarina
Aaron tarina
Tanja ja Olli Saarelan parisuhdetulkinta
Lauran ja Samin tarina


Kesän 2007 Parisuhdetulkintoja / Apu-lehtiOletko sinä parisuhteessa voimakastahtoinen, eroottinen ja hallitseva Plutotyyppi, vapautta ja omaa tilaa tarvitseva Uranustyyppi, turvallisuushakuinen ja konservatiivinen Saturnustyyppi vai romanttinen ja herkkä Neptunustyyppi? Astrologi Satu Ruotsalainen on tulkinnut tunnettujen suomalaisten parien yhteensopivuutta ja luokitellut heidät neljän planeettatyypin mukaan. Suhteen syvyyttä kuvaavat sydämet, joiden mukaan selviää, onko kyse lyhytaikaisesta ihastuksesta vai syvällisestä rakkaudesta.
Lue myös, mitä taivaankansi lupaa rakkausrintamalla kesän 2007 aikana eri horoskooppimerkeille.

♥ Kriittinen, kilpaileva, viileä ja riitaisa suhde

♥ ♥ Haasteellinen vastakohtaisuuksien taistelutanner

♥ ♥ ♥ Toverillinen ja rakkaudellinen suhde

♥ ♥ ♥ ♥ Intohimoisen kiihkeä rakkaus ja ystävyys

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ NirvanaMikael Jungner 20.4.1966 Helsinki (oinas)
Maria Matthes 22.8.1973 Helsinki (leijona)
♥ ♥ ♥ ♥ ♥


Tässä parisuhteessa vakka on todella löytänyt kantensa. Ei ihme, että molemmat laskevat tunteja jälleennäkemiseen, sillä tämän täydellisempää parisuhdetta tuskin löytyy. Mikael Jungner edustaa pioneerihenkistä oinasta ja hänen Plutotyyppinen karttansa kertoo voimakastahtoisesta johtajasta. Tämä mies ei jätä orastavaa rakkautta puolitiehen, vaan hän lyö pöytään kerralla kaikki korttinsa. Kun Saturnustyyppisen Maria Matthesin Aurinko asettuu täydelliseen harmoniaan oinasmiehensä Auringon kanssa, ei tämän parin edessä voi muuta kuin huokaista luonnon kaunista tapaa järjestellä rakkauden kiemuroita. Elämänfilosofia ja yhteinen päämäärä tuntuu sielunkumppanuudessa aina täydellisen samankaltaiselta. Kun tunnetason reaktiot vielä kulkevat käsikädessä, on aidon rakkauden, välittämisen ja yhteenkuulumisen tunne huumaava. Tälläisen rakkauden kohdatessa on hyvin vaikea vaieta tunteistaan! Tässä parisuhteessa on aistittavissa valtaisaa intohimoa ja eroottinen lataus sekä yhteenkuuluvuuden tunne tuntuvat tulevan joltain muulta planeetalta. Alkuhuuman tasaantuessa voimakkaat mielipidekeskustelut tulevat täyttämään arjen. Vuosi 2009 tulee olemaan tälle parille suurten muutosten vuosi.


Mari Samuelsson 16.5.1986 Jävre, Ruotsi (härkä)
Jani Sievinen 31.3.1974 Vihti (Oinas)
♥ ♥ ♥Jani Sievisen astrologinen oinaskartta ihannoi naiskauneutta, eikä ihme, että hänen ympärillään pyörii nuoria ja kauniita malleja. Tuoreimmassa suhteessaan tämä harteikas atleetti on ottanut kumppanikseen määrätietoisen ja ennakkoluulottoman härän. Mari Samuelsson edustaa naistyyppiä, jonka rakkautta ei rajoita kulttuuri-, ikä-, tai luonne-erot. Tämä magneettinen Uranustyyppi vaatii elämässään ja parisuhteessaan paljon vapautta, omaa tilaa ja jännitystä. Prinsessa Diana oli hyvä esimerkki Uranustyypistä, jonka rakkauselämä oli viimeiseen saakka äärimmäisen intensiivistä. Plutotyyppinä Jani Sievinen saa tehdä hartiavoimin töitä, jotta saa oman kultansa viihtymään myös arjen saapuessa. Tässä täydellisessä Mars-Venus parisuhteessa kantavana voimana on tulisen räiskyvä intohimo. Tämä pari nauttii myös salamavalojen räiskeestä, julkisuudesta ja vilkkaasta sosiaalisesta elämästä. Erilaisuus voi kuitenkin ajan myötä tuoda monenlaisia haasteita tälle nuorelle parille, sillä elämänfilosofiat tai päämäärät voivat lopulta edustaa täysin vastakkaisia suuntauksia. Kun myös tunnepuolen reaktiot erkanevat toisistaan, jää intohimon tehtäväksi kantaa kolmea sydäntä.Nicke Lignell 24.6.1966 Tammisaari (rapu)
Raakel Lignell 13.12.1966 Mikkeli (jousimies)
♥♥♥♥Näyttelijä Nicke Lignell on valinnut elämänpolukseen ravulle tyypillisen koti-, ja sukukeskeisen elämäntyylin. Ei ihme, että hän kirjoittaa rapumaisen empaattisesti perheneuvontaa omalla palstallaan. Kun parisuhteessa toista puoliskoa edustaa suuria kokonaisuuksia hallitseva jousimies, on viiden lapsen suurperhe tälle parille loistava yhteisprojekti. Nicken ja Raakelin pitkää avioliittoa tukee persoonallisuuksien ja temperamentin sopusointuisuus. Heidän reaktionsa asioihin ja tunteisiin ovat samankaltaisia, joten voimakas myötätunto ja hellyys kantavat myös vaikeiden aikojen ohi. Tässä parisuhteessa on niin sielunkumppanuutta, ystävyyttä kuin unelmiakin. Kun suhde perustuu myös välittömälle kommunikaatiolle, ei sanoja välttämättä aina edes tarvita. Aurinkomerkkien erilaisuus tuo mukanaan kuitenkin tärkeiden pyrkimysten ja päämäärien eroavaisuuden. Tässä suhteessa on siis tarve kasvaa ja muuttua, eikä toisen pakottaminen itselle sopiviin kuvioihin ota tulta alleen. Intensiivisenä ja voimakkaana Plutotyyppinä Nicke pitää elämänohjaksia käsissään, mutta saa varautua siihen, että omaperäinen ja luova Uranustyyppinen vaimo rakentelee perhe-elämän ohessa tiiviistii omaa uraansa.

Merikukka Forsius 12.8.1972 Helsinki (leijona)
Matti Vanhanen 4.11.1955 Jyväskylä (skorpioni)
♥♥Tässä parisuhteessa kohtaa intensiivinen, voimakas ja johtajataipumuksia omaava skorpioni sekä tulisen temperamenttinen leijona. Matti Vanhasen astrologinen kartta on täynnä jännittävän arvaamattomia salaisuuksia, eikä hänen aina hillitty käytöksensä tee ollenkaan kunniaa skorpionin kiihkeydelle ja latautuneelle energialle. Ei ole varmasti sattumaa, että Saturnustyyppinen pääministerimme on valinnut kumppanikseen voimakkaan Plutotyypin. Merikukan astrologinen leijonakartta kertoo määrätietoisesta ja ajoittain uppiniskaisesta eteenpäinpyrkijästä, jonka ominaisuudet sopivat loistavasti kilpaurheilijalle tai hallitsevalle kuningattarelle. Täydellisyydentavoittelu ajaa tätä leijonaemoa elämässä eteenpäin. Leijonan ja skorpionin suhde luo aina vahvan tunteen erilaisuudesta, sillä perusarvot saattavat olla hyvinkin kaukana toisistaan. Tämän parin pehmentävänä energiana toimii kuitenkin romanttinen Neptunus, jonka ominaisuuksiin kuuluu myös suhteen piilottelu. Yhteiskartta kertoo vahvasti latautuneesta työsuhteesta, jossa molemmat puhaltavat yhteen hiileen. Saamme siis varmasti nähdä tämän parin yhteisiä elokuvaprojekteja myös jatkossa. Parin eroottisesti latautuneessa ja toisia ihannoivassa suhteessa saattaa kuitenkin vallita kahden voimakkaan hallitsijan välinen tahtojen taistelu, jossa kumpikaan ei ole valmis antamaan periksi.


Ellen Jokikunnas 18.11.1976 Janakkala (skorpioni)
Jone Nikula 30.3.1970 Helsinki (oinas)
♥♥♥♥Juontaja Ellen Jokikunnas omaa sähköisen jännittävän planeettakuvion omalla astrologisella kartallaan. Tämä moninkertainen skorpioni on varsinainen sanasieppo, jonka ilmaisualaan kuuluu niin hersyvä huumori kuin syvällinen maailmanmenon tutkailu. Ellenin skorpionimaiseen mieskuvaan istuu loistavasti maailmaa syleilevä, itsepäinen omantienkulkija oinas. Jone Nikula on omaperäinen ”lonely rider”, jonka suorasukaisuus, arvaamattomuus ja impulsiivisuus menee vahvan oinaassa sijaitsevan planeettarykelmän piikkiin. Uskokaa tai älkää, tämä tiukkaa machomiestä esittävä miehen järkäle on munaskuukkeleitaan myöden rakastunut! Vuoden 2006 puolella alkanut romanttinen taivaankansi vie jalat alta paatuneemmaltakin poikamieheltä. Intohimon tuulet ovat puhaltaneet, eikä tässä suhteessa jäädä haikailemaan menetetyn nuoruuden perään. Ellen ja Jone ovat kaksi totaalisen erilaista ihmistä, joten staattista ja arkisen tylsää olotilaa ei varmasti pääse syntymään. Jos Plutotyyppisen Ellenin onnistuu kaivautua Jonen panssarin alle, etsiä lämmin ja inhimillinen olento tunteiden älyllistäjästä, kaikki hyvin. Jonen Uranystyyppisellä luonteella on vaikea jäädä aloilleen, sillä elämä tuntuu haastavan jatkuvasti muutokseen. Siksi tämä pari on omalla turvallisella paikallaan saadessaan työelämässä tarpeeksi monipuolisia yhteisiä haasteita.

Paula Vesala, PMMP 10.12.1981 Kärsämäki (jousimies)
Lauri Ylönen, Rasmus 23.4.1979 Helsinki (härkä)
♥♥♥Tämä menestynyt muusikkopari edustaa astrologisten karttojensa valossa sitä kuuluisaa erilaisuutta, joka kohtalon omaisesti vetää puoleensa. Yhdistävä tekijä tässä suhteessa on ehdottomasti herkkyys, luovuus ja taiteellisuus, jota molemmille on suotu enemmän kuin roppakaupalla. Plutotyyppi Paula Vesala edustaa aikansa nuorta kapinallista ja ”Jone Nikulamainen” suorasukaisuus kuuluu aina voimakkaaseen jousimiesluonteeseen. Tämä päättäväinen ja ajoittain kriittinen runotyttö on ottanut kumppanikseen huomattavasti rauhallisemman härkäpojan. Neptunustyyppi Lauri Ylösen kartta kertoo kiltistä, empaattisesta ja herkästä nuoresta miehestä, jonka rooli tässä parisuhteessa voi muodostua tasapainottelevaksi. Itsenäistä, omatahtoista ja vapaudenkaipuista jousimiestä on hankala taltuttaa aloilleen ja tämä suhde toimiikin ehdottomasti parhaiten, kun turvallisuushakuinen härkä luopuu turhista rajoista ja säännöistä. Vuosi 2007 on ollut jousimiesten läpimurtovuosi niin työssä kuin rakkaudessakin. Merkissä liikkuva Jupiter on tuonut menestystä Paula Vesalalle sekä levynmyyntitilastoissa että rakkausrintamalla. Eikä tälle menestystarinalle ole näkyvissä loppua, vaikka muutosten tuulet työrintamalla puhaltavatkin.


Copyright © 2006 - Satu Ruotsalainen