SatuRuotsalainen.net


Etusivu
Kirjat
Kurssit, luennot
Tulkinnat
Ilmaiset kartat
Tarinoita matkan varrelta
Ajankohtaista
Ohjeita kartan tulkintaan

Olen sairaana!

Myöhässä olevat tulkinnat tulevat loppuvuoden aikana, en ota nyt uusia tilauksia.

11:57 18.04.2017


Vuoden 2017 tulkinnat Helsingissä

Tulkintapäivät Helsingissä: la 4.11., la 25.11., la 9.12.

Tilaa aika 0500-767333 tai astro@saturuotsalainen.net


19:46 28.08.2014


Lue viikkohoroskooppi Avun sivuilta

Horoskooppisi löydät osoitteesta www.apu.fi/horoskoopit

17:40 23.12.2013


Tilaa vuoden 2017 luennot ajoissa

Yrityksen tai yhteisön tapahtumiin, illanistujaisiin tai vetäytymisiin sopiva luento. Voit varata henkilökohtaisia pikaluentoja, kuinka opit- tuntemaan työkaverisi luennon tai syntymäpäiväsankarin/polttareiden hauskan piritysruiskeen. Lue lisää
kurssit, luennot osiosta.


15:17 23.10.2006Tarinoita matkan varrelta

Jokainen tarina pohjautuu todellisen henkilön syntymäaikaan ja elämäntapahtumiin. Tarinoiden henkilöiden nimet ovat kuitenkin muutettuja, eikä näkyvillä ole syntymätietoja.

Klikkaamalla otsikkoa saat luettua tarinan kokonaan

Suunnistaja Pasi Ikonen-Pluton syväluotaus 2012
Whiney Houstonin kuolema 11.2.2012
Perääntyvä Mars-huippukunto ja saavutukset kateissa
Kaapparin kartta: Juha Turunen
Neptunus - mystiikan, taiteen ja skandaalien symboli
Uranus astrologiassa - muutosten aika
Kesän 2007 Parisuhdetulkintoja / Apu-lehti
Juhan tarina
Vesan ja Pian tarina
Ari Koivunen päihittää vuoden 2007 Idols-finaalissa Annan
Vapun ja Susannan tarina
Vapun tarina
Tarjan tarina
Karenin tarina
Riinan tarina
Bettinan tarina
Tiinan tarina
Mirjan tarina
Shanan tarina
Hannun tarina
Thomasin ja Saran tarina
Aaron tarina
Tanja ja Olli Saarelan parisuhdetulkinta
Lauran ja Samin tarina


Juhan tarinaTämä on kirjoitettu 16.8.2007 kuolleen Juhan muistoa kunnioittaen.

Juha oli erittäin pidetty entinen huippu-urheilija, jonka elämä vei urheilu-uran jälkeen tekniikan ja talouden opiskeluiden pariin. Hän oli hyvin pidetty, sosiaalinen huumoriveikko kaikissa yhteisöissä, joihin osallistui. Urheilijakaverit muistavat hänet leppoisana harjoittelijana, jonka tehtävänä oli pitää hyvää ilmapiiriä harjoittelupaikalla. Vuonna 2006 Juha oli viimeistelemässä opintojaan ja etsimässä paikkaa väitöstilaisuutta varten. Tämän projektin keskeytti kuitenkin joulukuussa alkaneet kovat vatsakivut, joiden syytä ei heti löydetty. Myöhemmin tutkimuksissa löydettiin paksusuolen syöpä, jota ei onnistuttu kokonaan poistamaan helmikuussa 2007 tehdyssä leikkauksessa. Juhannuksesta 2007 alkoi vaikea jakso, jolloin syöpä levisi ja saattohoitoon Juha siirtyi 13.8. Mahaletkun poiston jälkeen suolistosyöpä vei voiton kolme päivää myöhemmin, Juha poistui keskuudestamme vain 40-vuotiaana. Suremaan jäivät vaimo ja 8-vuotiaat kaksoset, vanhemmat, sisarukset sekä suuri joukko entisiä urheilijakavereita.
Juha on aurinkomerkiltään kunnianhimoinen ja käytännöntaitoinen kauris, ja Aurinko osuu kartalla huoneeseen kaksi. Suuri elämänmuutos alkoi jo huhtikuussa 2006, kun Uranus siirtyi syntymäkartan Saturnuksen ylle huoneeseen kaksi. Tämän kaksikon kohtaaminen tietää aina perusturvallisten elementtien heilumista ja suurta elämänmuutosta. Viimeinen Saturnuksen ylitys osuu juuri helmikuulle 2007, joilloin syöpää yritettiin leikata. Juhannuksena terveysplaneetta Kheiron ylitti vesimiehen merkissä olevaa Marsia (huone 2) ja tälle ajalle ajoittuu juuri syövän räjähtäminen. Myös Uranus saapui samaan aikaan syntymäkartan Kheironin ylle (huone 2) ja jäi ”perääntymään” tähän asentoon elokuussa tapahtuneeseen poismenoon saakka. ”Kuolemanhuoneen”, huoneen kahdeksan Uranus ja Pluto aktivoituvat samanaikaisesti, joten taivaankansi oli kokonaisuudessaan terveysrintamalla hyvin haasteellinen.

”Niin kauniin muiston jätit Juha mieleemme, niin iloisena ja valoisana persoonana muistamme sinut. Niin nuorena oli aikasi lähteä, sitä suremme vielä pitkään.” -Satu-

JuhaCopyright © 2006 - Satu Ruotsalainen