SatuRuotsalainen.net


Etusivu
Kirjat
Kurssit, luennot
Tulkinnat
Ilmaiset kartat
Tarinoita matkan varrelta
Ajankohtaista
Ohjeita kartan tulkintaan

Olen sairaana!

Myöhässä olevat tulkinnat tulevat loppuvuoden aikana, en ota nyt uusia tilauksia.

11:57 18.04.2017


Vuoden 2017 tulkinnat Helsingissä

Tulkintapäivät Helsingissä: la 4.11., la 25.11., la 9.12.

Tilaa aika 0500-767333 tai astro@saturuotsalainen.net


19:46 28.08.2014


Lue viikkohoroskooppi Avun sivuilta

Horoskooppisi löydät osoitteesta www.apu.fi/horoskoopit

17:40 23.12.2013


Tilaa vuoden 2017 luennot ajoissa

Yrityksen tai yhteisön tapahtumiin, illanistujaisiin tai vetäytymisiin sopiva luento. Voit varata henkilökohtaisia pikaluentoja, kuinka opit- tuntemaan työkaverisi luennon tai syntymäpäiväsankarin/polttareiden hauskan piritysruiskeen. Lue lisää
kurssit, luennot osiosta.


15:17 23.10.2006Tarinoita matkan varrelta

Jokainen tarina pohjautuu todellisen henkilön syntymäaikaan ja elämäntapahtumiin. Tarinoiden henkilöiden nimet ovat kuitenkin muutettuja, eikä näkyvillä ole syntymätietoja.

Klikkaamalla otsikkoa saat luettua tarinan kokonaan

Suunnistaja Pasi Ikonen-Pluton syväluotaus 2012
Whiney Houstonin kuolema 11.2.2012
Perääntyvä Mars-huippukunto ja saavutukset kateissa
Kaapparin kartta: Juha Turunen
Neptunus - mystiikan, taiteen ja skandaalien symboli
Uranus astrologiassa - muutosten aika
Kesän 2007 Parisuhdetulkintoja / Apu-lehti
Juhan tarina
Vesan ja Pian tarina
Ari Koivunen päihittää vuoden 2007 Idols-finaalissa Annan
Vapun ja Susannan tarina
Vapun tarina
Tarjan tarina
Karenin tarina
Riinan tarina
Bettinan tarina
Tiinan tarina
Mirjan tarina
Shanan tarina
Hannun tarina
Thomasin ja Saran tarina
Aaron tarina
Tanja ja Olli Saarelan parisuhdetulkinta
Lauran ja Samin tarina


Vesan ja Pian tarinaPia ja Vesa ovat nuoruuden rakastavaisia, joiden avioliitto ja kumppanuus alkoivat pitkästä ystävyydestä. Yhteen mentyään he ovat olleet erottamaton pari ja reilun 10 vuoden jälkeenkin he ovat kuin vastarakastuneita. Parin onnelliseen avioliittoon syntyi kaksi lasta, jotka ovat äitinsä ja isänsä silmäteriä. Perhe viettää rauhallista ja idyllistä yhteiselämää kaukana kaupungin melusta ja kiireestä, merenrantatontilla. Luonto, marjastaminen, sienestäminen ja veneily kuuluvat perheen yhteisiin harrastuksiin.

Vesa on maanläheinen ja kädentaitoinen elämänfilosofi, joka rakentaa sekä taloja että taidetta. Auringon (Oinas, huone 11) ja Uranuksen (vaaka, huone 5) täsmällinen oppositio tekee hänestä kekseliään ja edistyksellisen, kaikessa mihin hän ryhtyy. Hänen valintaansa elää maalla, luonnon keskellä kuvastaa Kuun asento perhekeskeisessä ravun merkissä. Musikaalinen lahjakkuus, oma bändi ja solistin ura näkyvät luovuuden huoneen viisi vahvana edustuksena. Neptunus juuri tässä huoneessa ilmentää usein juuri musikaalisuutta tai ilmaisun lahjakkuutta.

Pia on Aurinkomerkiltään kunnianhimoinen kauris, jolle koti ja perhe ovat kaikki kaikessa. Auringon asettuminen juuri kodin ja perheen huoneeseen sekä kaunis Venuksen ja Jupiterin yhtymä lasten huoneessa viisi, kertovat hänen suuresta äidin roolistaan. Isän varhainen sairastelu ja oma velvollisuudentunto elämässä näyttäytyvät Saturnuksen ja Auringon tarkkana oppositiona. Pia on hyvin intuitiivinen ja herkkä, joka näkyy hänen Kuu-Neptunus yhtymästään. Tarkat unet kertovat usein hänelle tulevia tapahtumia elämässä. Pia onnistuu kaikessa työssään, mihin ryhtyy. Hän on pidetty opettaja ja hermoratahieroja, eikä markkinoinnin tai tekniikan alatkaan teetä vaikeuksia.

Kompositiokartan yleisilmeestä ei voi erehtyä, sillä koti-ihmisillä on kotikeskeinen kartta! Pian ja Vesan kartalta löytyy Kuun ja Pluton tarkka yhtymä parisuhdekeskeisestä vaa'an merkistä. Heidän tunnesiteensä on siis äärimmäisen vahva ja pitävä. Kummankin tarve tarjota lapsille luonnon läheinen kasvuympäristö löytyy myös Kuun asemasta. Uranus on yhtymässä kodin-, ja perheen akseliin (IC), joten heidän jatkuva rakennus-, ja nikkarointi innostuksensa saunan, kuistin, autotallin, tapettien, laattojen tai pihatöiden suhteen saa selityksensä. Kumppanuus-, ja avioliittohuoneeseen sijoittuva Auringon ja Merkuriuksen yhtymä kuvastaa loistavasti heidän kommunikoivaa liittoaan. Kun elämän päämäärä, Kuun noususolmu asettuu vielä täsmällisesti huoneen seitsemän (kumppanuus-, ja avioliitto) kärjelle, seuraavat molemmat onnellisesti sielunäänensä kutsua.

Parisuhdekartta
Sisäkartta: Vesa
Ulkokartta: Pia
Vesa ja Pia
Copyright © 2006 - Satu Ruotsalainen