SatuRuotsalainen.net


Etusivu
Kirjat
Kurssit, luennot
Tulkinnat
Ilmaiset kartat
Tarinoita matkan varrelta
Ajankohtaista
Ohjeita kartan tulkintaan

Olen sairaana!

Myöhässä olevat tulkinnat tulevat loppuvuoden aikana, en ota nyt uusia tilauksia.

11:57 18.04.2017


Vuoden 2017 tulkinnat Helsingissä

Tulkintapäivät Helsingissä: la 4.11., la 25.11., la 9.12.

Tilaa aika 0500-767333 tai astro@saturuotsalainen.net


19:46 28.08.2014


Lue viikkohoroskooppi Avun sivuilta

Horoskooppisi löydät osoitteesta www.apu.fi/horoskoopit

17:40 23.12.2013


Tilaa vuoden 2017 luennot ajoissa

Yrityksen tai yhteisön tapahtumiin, illanistujaisiin tai vetäytymisiin sopiva luento. Voit varata henkilökohtaisia pikaluentoja, kuinka opit- tuntemaan työkaverisi luennon tai syntymäpäiväsankarin/polttareiden hauskan piritysruiskeen. Lue lisää
kurssit, luennot osiosta.


15:17 23.10.2006Tarinoita matkan varrelta

Jokainen tarina pohjautuu todellisen henkilön syntymäaikaan ja elämäntapahtumiin. Tarinoiden henkilöiden nimet ovat kuitenkin muutettuja, eikä näkyvillä ole syntymätietoja.

Klikkaamalla otsikkoa saat luettua tarinan kokonaan

Suunnistaja Pasi Ikonen-Pluton syväluotaus 2012
Whiney Houstonin kuolema 11.2.2012
Perääntyvä Mars-huippukunto ja saavutukset kateissa
Kaapparin kartta: Juha Turunen
Neptunus - mystiikan, taiteen ja skandaalien symboli
Uranus astrologiassa - muutosten aika
Kesän 2007 Parisuhdetulkintoja / Apu-lehti
Juhan tarina
Vesan ja Pian tarina
Ari Koivunen päihittää vuoden 2007 Idols-finaalissa Annan
Vapun ja Susannan tarina
Vapun tarina
Tarjan tarina
Karenin tarina
Riinan tarina
Bettinan tarina
Tiinan tarina
Mirjan tarina
Shanan tarina
Hannun tarina
Thomasin ja Saran tarina
Aaron tarina
Tanja ja Olli Saarelan parisuhdetulkinta
Lauran ja Samin tarina


Vapun ja Susannan tarinaSusanna ja Vappu tapasivat lesbojen ravintolaillassa ja heidän välilleen syntyi heti voimakas kipinä. Vappua kiehtoi Susannan välittömyys, rempseys ja kiihkeä temperamentti ja Susannaa puolestaan Vapun viileän kiehtova älykkyys. Suhteen alku oli hyvin intohimoinen ja lyhyen seurustelun jälkeen rakastunut pari muutti heti yhteiseen asuntoon. Parin vuoden seurustelun jälkeen Vappu löysi kuitenkin uuden naisystävän, jonka kanssa seurusteli pitkään yhtä aikaa. Kolmessa aiemmassa erossaan hän oli toiminut täsmälleen samalla kaavalla.

Susanna on nuori, kolmekymppinen hoitoalan ammattilainen, jonka vaikea isäsuhde on jättänyt syvät arvet hänen tunne-elämäänsä. Alkoholisti isä oli hyvin ankara ja väkivaltainen, ja koti oli usein paikka, jossa joutui pelkäämän jokaista sanaa. Aurinko löytyy vaativasta ja kriittisestä huoneesta 12, haastavasta neliökuviosta Kuuhun (äitiin) ja Plutoon (pelko, valta). Lapsuudenaikaiset traumaattiset kokemukset näkyvät näin maskuliinisen ja feminiinisen energian kädenvääntönä, jossa yksilö tuntee syvää ristiriitaa elämänsä suunnasta. Sisäinen turvattomuus ja alitajuiset pelot kuuluvat usein Pluto-Kuu yksilön elämään, ja Susannan kohdalla asia toteutuu juuri kumppanuus-, ja avioliitto huoneessa. Susanna on biseksuaali ja hänellä oli enemmän miessuhteita takanaan, kunnes tapasi Vapun.

Rakkaudenplaneetta Venus on yhtymässä herkän eteerisen Neptunuksen sekä oppositiossa ankaran Saturnuksen kanssa. Ideaalit odotukset ja epärealistiset toiveet voivat viedä Susannan epäterveisiin ihmissuhteisiin ja ”karmallisiin” tapahtumiin. Pelko tulla jätetyksi toteutuu usein Saturnus-Venus oppositiossa, niin kuin Susannankin kohdalla tapahtui. Marsin ja Venuksen keskipiste on täsmälleen samanlaisessa yhtymässä Neptunukseen kuin Vapullakin. Eroottisen ilmaisun ja seksuaalisten halujen kanavoiminen saa hämmentyneen ja epävarman leiman Neptunuksen sumuisesta energiasta. Yksilö tilaa näin itselleen epämiellyttävän kivuliaita parisuhdekokemuksia.

Parisuhde kartalla perusidentiteetit eli Auringot asettuvat täsmälleen vastakkain, kauriin ja ravun merkkiin. Tämä on vahva piirre erilaisuudesta, joka vetää puoleensa. Käytännön elämässä tämä voi olla vaikea piirre, sillä toisen anteliaisuus ja toisen pihiys eivät tue ominaisuuksina toisiaan. Suhteen vahvasta polariteetista kertoo Susannan Auringon asettuminen Vapun nousevalle merkille. Toisen ilmaisussa ja ensivaikutelmassa on paljon kiinnostavia piirteitä, jotka vievät suhteen syvemmälle tasolle. Suhteen intohimoista alkua kuvaa huoneeseen kahdeksan muodostuva Uranus-Mars-yhtymä ja Uranuksen sekstiili Venukseen ja kolmio Kuuhun. Nämä planeetta-asetelmat sytyttävät nopeasti, mutta myös sammuttavat tunteet ristiriitojen ilmaantuessa. Tässä planeettayhdistelmässä on paljon stimuloivia ja toista ihannoivia piirteitä, mutta siinä ei välttämättä ole luotettavuutta eikä pitkäkestoisuutta. Uranus on planeettana aina suuria tunteita nostattava ja alitajuisia solmuja avaava. Toisen läsnäolo voi laukaista traumaattisia tunnelukkoja syvän rakkauden, yhteisen kriisin tai eron muodossa. Myös huoneeseen yhdeksän muodostuva Mars-Neptunus-yhtymä kertoo samasta teemasta, sillä näiden planeettojen sulautuminen tuo tunne-elämään ja seksuaaliseen kanssakäymiseen epärealistisia odotuksia. Yhteiselämän epäselvyydet etäännyttävät paria ja pitkät mykkäkoulut tai selibaattijaksot kuuluvat myös sen antiin. Suhteen loppuvaiheen tunteiden kylmenemistä kuvaa Saturnuksen ja Kuun välille muodostuva oppositio, joka usein nostaa isäongelmaan liittyviä teemoja pintaan. Tätä tukee myös huoneen kahdeksan voimakas vaikutus parisuhdekartalla, joka tuo suhteeseen terapeuttista toisen tutkimista ja menneisyyden tarkastelua yhteisten ongelmien kautta.

Parisuhdekartta
Sisäkartta: Vappu
Ulkokartta: Susanna
Vappu ja Susanna
Copyright © 2006 - Satu Ruotsalainen