SatuRuotsalainen.net


Etusivu
Kirjat
Kurssit, luennot
Tulkinnat
Ilmaiset kartat
Tarinoita matkan varrelta
Ajankohtaista
Ohjeita kartan tulkintaan

Olen sairaana!

Myöhässä olevat tulkinnat tulevat loppuvuoden aikana, en ota nyt uusia tilauksia.

11:57 18.04.2017


Vuoden 2017 tulkinnat Helsingissä

Tulkintapäivät Helsingissä: la 4.11., la 25.11., la 9.12.

Tilaa aika 0500-767333 tai astro@saturuotsalainen.net


19:46 28.08.2014


Lue viikkohoroskooppi Avun sivuilta

Horoskooppisi löydät osoitteesta www.apu.fi/horoskoopit

17:40 23.12.2013


Tilaa vuoden 2017 luennot ajoissa

Yrityksen tai yhteisön tapahtumiin, illanistujaisiin tai vetäytymisiin sopiva luento. Voit varata henkilökohtaisia pikaluentoja, kuinka opit- tuntemaan työkaverisi luennon tai syntymäpäiväsankarin/polttareiden hauskan piritysruiskeen. Lue lisää
kurssit, luennot osiosta.


15:17 23.10.2006Tarinoita matkan varrelta

Jokainen tarina pohjautuu todellisen henkilön syntymäaikaan ja elämäntapahtumiin. Tarinoiden henkilöiden nimet ovat kuitenkin muutettuja, eikä näkyvillä ole syntymätietoja.

Klikkaamalla otsikkoa saat luettua tarinan kokonaan

Suunnistaja Pasi Ikonen-Pluton syväluotaus 2012
Whiney Houstonin kuolema 11.2.2012
Perääntyvä Mars-huippukunto ja saavutukset kateissa
Kaapparin kartta: Juha Turunen
Neptunus - mystiikan, taiteen ja skandaalien symboli
Uranus astrologiassa - muutosten aika
Kesän 2007 Parisuhdetulkintoja / Apu-lehti
Juhan tarina
Vesan ja Pian tarina
Ari Koivunen päihittää vuoden 2007 Idols-finaalissa Annan
Vapun ja Susannan tarina
Vapun tarina
Tarjan tarina
Karenin tarina
Riinan tarina
Bettinan tarina
Tiinan tarina
Mirjan tarina
Shanan tarina
Hannun tarina
Thomasin ja Saran tarina
Aaron tarina
Tanja ja Olli Saarelan parisuhdetulkinta
Lauran ja Samin tarina


Vapun tarinaVappu on keski-ikäinen, älykäs, kunnianhimoinen ja arvostettu gynekologi. Hän on seksuaaliselta suuntautumiseltaan lesbo, ja hänellä on elämänsä aikana ollut lukuisia lyhyitä naissuhteita. Vappu on hyvin itsevarma ja valloittava olemukseltaan ja hänen herkkä ja analyyttinen tapansa lähestyä, saa kumppanin tuntemaan itsensä erityisen tärkeäksi. Tunnepuolella hänellä ei ole kuitenkaan kykyä sitoutua toiseen totaalisesti, vaan suhteen edetessä side toiseen vähitellen löystyy. Viilenevät tunteet ovat aina saaneet hänet etsimään uutta vaihtoehtoa, samalla kun hän vielä asuu toisen kanssa. Hänen elämänsä on ollut jatkuvaa lopun ja uuden alun kokemista, eikä yksikään parisuhde ole kestänyt kovin pitkään.

Aurinko on asettunut ravun merkkiin terveyden ja sairauden huoneeseen kuusi, mikä kertoo hänen ammattivalinnastaan. Kuu (vesimies, huone 1) on mielenkiintoisessa T-neliössä Venuksen (leijona, huone 7) ja Neptunuksen (skorpioni, huone 9) kanssa. Kuun asema asiallisen ystävällisessä vesimiehessä kertoo Vapun kyvyttömyydestä sitoutua tunnetasolla rakastettuunsa. Kiinteissä merkeissä tämä T-neliö tuo pakonomaisen tarpeen kerätä tunneasioissa turvallisuutta ja pysyvyyttä. Sumuisen Neptunuksen osallistuminen tähän kuvioon tuo kuitenkin hämmennystä, piilottelua ja petosvyyhtejä, ja Vapun tapa hypätä suhteesta toiseen kertoo hänen pelostaan olla yksin. Voimakas avioliitto-, ja kumppanuushuone kertoo Vapun alitajuisesta tarpeesta sitoutua toiseen ihmiseen. Kun huoneesta löytyvät myös vahvat muutoksen aiheuttajat, Uranus ja Pluto, on Vapun parisuhde-elämä äärimmäisen intensiivistä, mutta muutosaltista.

Avioliittopiste asettuu Vapun kartalla 26 asteeseen skorpionia, joten se yhtyy sumuisen Neptunuksen energiaan. Kun avioliittopiste kertoi ihmisen tavasta ja kyvystä sitoutua parisuhteeseen, ovat Vapun hämmennys ja epävarmuus tyypillisiä Neptunuksen oireita. Venuksen ja Marsin keskipiste löytyy 15 asteesta neitsyttä, joten sijainti yhtymässä kumppanuushuoneen Uranukseen ja Plutoon kertovat hänen seksuaalisesta suuntautumisestaan, tarpeestaan kokea seksuaalisuuden eri puolet ja äkillisten rakkauselämän muutosten, sitoutumisten ja erojen moninaisen kirjon.
Vappu
Copyright © 2006 - Satu Ruotsalainen