SatuRuotsalainen.net


Etusivu
Kirjat
Kurssit, luennot
Tulkinnat
Ilmaiset kartat
Tarinoita matkan varrelta
Ajankohtaista
Ohjeita kartan tulkintaan

Olen sairaana!

Myöhässä olevat tulkinnat tulevat loppuvuoden aikana, en ota nyt uusia tilauksia.

11:57 18.04.2017


Vuoden 2017 tulkinnat Helsingissä

Tulkintapäivät Helsingissä: la 4.11., la 25.11., la 9.12.

Tilaa aika 0500-767333 tai astro@saturuotsalainen.net


19:46 28.08.2014


Lue viikkohoroskooppi Avun sivuilta

Horoskooppisi löydät osoitteesta www.apu.fi/horoskoopit

17:40 23.12.2013


Tilaa vuoden 2017 luennot ajoissa

Yrityksen tai yhteisön tapahtumiin, illanistujaisiin tai vetäytymisiin sopiva luento. Voit varata henkilökohtaisia pikaluentoja, kuinka opit- tuntemaan työkaverisi luennon tai syntymäpäiväsankarin/polttareiden hauskan piritysruiskeen. Lue lisää
kurssit, luennot osiosta.


15:17 23.10.2006Tarinoita matkan varrelta

Jokainen tarina pohjautuu todellisen henkilön syntymäaikaan ja elämäntapahtumiin. Tarinoiden henkilöiden nimet ovat kuitenkin muutettuja, eikä näkyvillä ole syntymätietoja.

Klikkaamalla otsikkoa saat luettua tarinan kokonaan

Suunnistaja Pasi Ikonen-Pluton syväluotaus 2012
Whiney Houstonin kuolema 11.2.2012
Perääntyvä Mars-huippukunto ja saavutukset kateissa
Kaapparin kartta: Juha Turunen
Neptunus - mystiikan, taiteen ja skandaalien symboli
Uranus astrologiassa - muutosten aika
Kesän 2007 Parisuhdetulkintoja / Apu-lehti
Juhan tarina
Vesan ja Pian tarina
Ari Koivunen päihittää vuoden 2007 Idols-finaalissa Annan
Vapun ja Susannan tarina
Vapun tarina
Tarjan tarina
Karenin tarina
Riinan tarina
Bettinan tarina
Tiinan tarina
Mirjan tarina
Shanan tarina
Hannun tarina
Thomasin ja Saran tarina
Aaron tarina
Tanja ja Olli Saarelan parisuhdetulkinta
Lauran ja Samin tarina


Tarjan tarinaTarja on elämää nähnyt, kuuluisa ja pidetty selvännäkijä, jonka vastaanotolla ovat käyneet tuhannet suomalaiset vuosien saatossa. Hänen maaginen olemuksensa ja äärimmäisen positiivinen luonteensa vetävät puoleensa autettavia jatkuvasti. Tarjan elämässä on tuhkimotarinan aineksia, sillä sen käänteet ovat olleet yhden kirjan mittaisia. Hänen satumainen kauneutensa on aina vetänyt puoleensa menestyviä miehiä ja kauneudenpalvojia. Tarjan ensimmäisestä avioliitosta syntyi hänen ainoa poikansa, joka on ollut hänen elämänsä silmäterä syntymästä lähtien. Myös hänen pojallaan on tämä mielenkiintoinen näkemisen lahja.

Ensimmäinen avioliitto kaatui aviomiehen alkoholismiin ja hän kuoli myöhemmin elämäntapaansa. Toinen liitto oli hyvin onnistunut ja rakkaudentäyteinen ja se vei Tarjan ulkomaille, Floridaan saakka. Tarjan traagista elämänkohtaloa kuvastavat hyvin hänen poikansa ja toisen aviomiehensä sairastumiset syöpään, joista poika selvisi, mutta aviomies ei. Raskaan menetyksen jälkeen Tarja oli miljonäärileski, joka palasi omaisuutensa kanssa Suomeen.

Tarja on Aurinkomerkiltään valloittavan karismaattinen leijona ja tästä merkistä löytyvät myös Kuu ja Pluto. Skorpionin hallitsija Pluto on yhtymässä tunteiden ja vaistojen symbolin Kuun kanssa, joka on yksi vahva merkki hänen kehittyneistä selvännäkijän ja parantajan kyvyistään. Pluto, kuoleman symboli, on tässä tapauksessa kumppanuus-, ja avioliittohuoneessa. Toisen aviomiehen kuoleman aikoihin Pluto teki haasteellista transiittia ”kuoleman” huoneeseen kahdeksan ja siellä olevaan Kuuhun. Pitkän sairauden uuvuttama aviomies poistui tästä maailmasta vaimonsa käsivarsilla.

Usein selvännäkijöillä ja terapeuteilla on hyvin kehittynyt psyykkisten kykyjen ilmentäjä, huone kahdeksan. Tarjalla tästä huoneesta löytyy peräti kahdeksan planeettaa. Seurapiirikaunottaren sosiaalista luonnetta kuvaavat Venuksen ja Jupiterin yhtymä neitsyen merkissä.
Tarja
Copyright © 2006 - Satu Ruotsalainen