SatuRuotsalainen.net


Etusivu
Kirjat
Kurssit, luennot
Tulkinnat
Ilmaiset kartat
Tarinoita matkan varrelta
Ajankohtaista
Ohjeita kartan tulkintaan

Olen sairaana!

Myöhässä olevat tulkinnat tulevat loppuvuoden aikana, en ota nyt uusia tilauksia.

11:57 18.04.2017


Vuoden 2017 tulkinnat Helsingissä

Tulkintapäivät Helsingissä: la 4.11., la 25.11., la 9.12.

Tilaa aika 0500-767333 tai astro@saturuotsalainen.net


19:46 28.08.2014


Lue viikkohoroskooppi Avun sivuilta

Horoskooppisi löydät osoitteesta www.apu.fi/horoskoopit

17:40 23.12.2013


Tilaa vuoden 2017 luennot ajoissa

Yrityksen tai yhteisön tapahtumiin, illanistujaisiin tai vetäytymisiin sopiva luento. Voit varata henkilökohtaisia pikaluentoja, kuinka opit- tuntemaan työkaverisi luennon tai syntymäpäiväsankarin/polttareiden hauskan piritysruiskeen. Lue lisää
kurssit, luennot osiosta.


15:17 23.10.2006Tarinoita matkan varrelta

Jokainen tarina pohjautuu todellisen henkilön syntymäaikaan ja elämäntapahtumiin. Tarinoiden henkilöiden nimet ovat kuitenkin muutettuja, eikä näkyvillä ole syntymätietoja.

Klikkaamalla otsikkoa saat luettua tarinan kokonaan

Suunnistaja Pasi Ikonen-Pluton syväluotaus 2012
Whiney Houstonin kuolema 11.2.2012
Perääntyvä Mars-huippukunto ja saavutukset kateissa
Kaapparin kartta: Juha Turunen
Neptunus - mystiikan, taiteen ja skandaalien symboli
Uranus astrologiassa - muutosten aika
Kesän 2007 Parisuhdetulkintoja / Apu-lehti
Juhan tarina
Vesan ja Pian tarina
Ari Koivunen päihittää vuoden 2007 Idols-finaalissa Annan
Vapun ja Susannan tarina
Vapun tarina
Tarjan tarina
Karenin tarina
Riinan tarina
Bettinan tarina
Tiinan tarina
Mirjan tarina
Shanan tarina
Hannun tarina
Thomasin ja Saran tarina
Aaron tarina
Tanja ja Olli Saarelan parisuhdetulkinta
Lauran ja Samin tarina


Bettinan tarinaBettina on kolmekymppinen, kahden lapsen äiti ja hyvin kunnianhimoinen työssään opettajana. Bettinan kunnianhimo ulottuu myös urheiluun, jossa hän kilpailee säännöllisesti puulaakitasolla. Bettina kasvoi alkoholisti isän ja epätasapainoisen äidin hoivissa ja muutti kotoa hyvin nuorena toiseen kaupunkiin opiskelemaan. Opiskeluaikana Bettina oli hyvin päämäärätietoinen ja motivoitunut, joten burnout opiskelun loppuvaiheessa kuvastaa hyvin hänen äärimmäisen kunnianhimoista luonnettaan. Opiskeluaikanaan Bettina vietti hyvin villiä sinkkuelämää, jota leimasi runsas alkoholin käyttö ja alituiseen vaihtuvat baarisuhteet.

Aviomiehensä tavattuaan Bettina rauhoittui totaalisesti. Parin elämä eteni nopeasti häiden jälkeen, jolloin uusi koti ja kaksi lasta sinetöivät heidän liittonsa. Bettinan mielialavaihtelut ja kiukunpuuskat hallitsivat parin elämää päivittäin ja riitainen suhde oli kriisissä jo ensimmäisen lapsen syntymän jälkeen. Mielialalääkitys hillitsi ajoittain tilannetta, mutta lääkkeitä Bettina ei suostunut syömään kuin hetkittäin. Aviomies pakeni usein työhön ja harrastuksiin, sillä yhteinen ajanvietto alkoi olla mahdotonta. Parin seksielämä kuivui kasaan lasten syntymän jälkeen ja aviomies haki tyydytystä muista suhteista.

Bettina on Aurinkomerkiltään tulisen temperamenttinen leijona, ja Aurinko on sijoittunut kunnianhimoiseen uran ja statuksen huoneeseen (10). Alkoholisti isän poissaolo elämästä näkyy Neptunuksen haastavana kulmana Aurinkoon. Äidin symboli Kuu löytyy biologisen perimän huoneesta (2) jousimiehen merkistä ja yhtymästä kiivaaseen Marsiin. Kun vielä vallan planeetta Pluto on haastavassa kulmassa Kuuhun, löytyy Bettinan äitiongelma kiukunpuuskineen tästä huoneesta. Avioliitto natisi liitoksissaan pitkään, mutta eroprosessi laukesi Pluton transitoidessa yhtymällään toisen huoneen Kuuta ja Saturnuksen siirtyessä yhtymään ravun merkissä olevan Venukseen (9). Nämä transiitit laukaisivat vaikean äitiongelman, aviomiehen löydettyä toisen naisen. Saturnuksen viimeisen ohituksen jälkeen kirjoitettiin avioeropaperit.
Bettina
Copyright © 2006 - Satu Ruotsalainen