SatuRuotsalainen.net


Etusivu
Kirjat
Kurssit, luennot
Tulkinnat
Ilmaiset kartat
Tarinoita matkan varrelta
Ajankohtaista
Ohjeita kartan tulkintaan

Olen sairaana!

Myöhässä olevat tulkinnat tulevat loppuvuoden aikana, en ota nyt uusia tilauksia.

11:57 18.04.2017


Vuoden 2017 tulkinnat Helsingissä

Tulkintapäivät Helsingissä: la 4.11., la 25.11., la 9.12.

Tilaa aika 0500-767333 tai astro@saturuotsalainen.net


19:46 28.08.2014


Lue viikkohoroskooppi Avun sivuilta

Horoskooppisi löydät osoitteesta www.apu.fi/horoskoopit

17:40 23.12.2013


Tilaa vuoden 2017 luennot ajoissa

Yrityksen tai yhteisön tapahtumiin, illanistujaisiin tai vetäytymisiin sopiva luento. Voit varata henkilökohtaisia pikaluentoja, kuinka opit- tuntemaan työkaverisi luennon tai syntymäpäiväsankarin/polttareiden hauskan piritysruiskeen. Lue lisää
kurssit, luennot osiosta.


15:17 23.10.2006Tarinoita matkan varrelta

Jokainen tarina pohjautuu todellisen henkilön syntymäaikaan ja elämäntapahtumiin. Tarinoiden henkilöiden nimet ovat kuitenkin muutettuja, eikä näkyvillä ole syntymätietoja.

Klikkaamalla otsikkoa saat luettua tarinan kokonaan

Suunnistaja Pasi Ikonen-Pluton syväluotaus 2012
Whiney Houstonin kuolema 11.2.2012
Perääntyvä Mars-huippukunto ja saavutukset kateissa
Kaapparin kartta: Juha Turunen
Neptunus - mystiikan, taiteen ja skandaalien symboli
Uranus astrologiassa - muutosten aika
Kesän 2007 Parisuhdetulkintoja / Apu-lehti
Juhan tarina
Vesan ja Pian tarina
Ari Koivunen päihittää vuoden 2007 Idols-finaalissa Annan
Vapun ja Susannan tarina
Vapun tarina
Tarjan tarina
Karenin tarina
Riinan tarina
Bettinan tarina
Tiinan tarina
Mirjan tarina
Shanan tarina
Hannun tarina
Thomasin ja Saran tarina
Aaron tarina
Tanja ja Olli Saarelan parisuhdetulkinta
Lauran ja Samin tarina


Tiinan tarinaTiina on keski-ikäinen opettaja, taiteellinen, kolmen lapsen äiti ja hän elää näennäisesti onnellisessa avioliitossa hyvässä yhteiskunnallisessa asemassa olevan miehensä kanssa. Tiina on nuoruudessaan ollut kova joukkuelajin urheilija ja hän on päässyt omassa lajissaan pitkälle. Vielä tänä päivänä hän urheilee säännöllisesti, mutta loukkaantumiset ja erilaiset urheiluvammat ovat hänen arkipäiväänsä.

Tiina syntyi hyvin uskonnolliseen perheeseen, jossa kiellot ja rajoitukset tekivät hänen elämästään vaikean. Isän ankaruus ja kohtuuttomat vaatimukset, sekä uskonnollisen yhteisön tiukat säännöt saivat hänet kapinoimaan rajusti. Tiinan taustalta löytyy kaksi aiempaa avioliittoa ja hänen kolme lastaan ovat kaikki eri miehille. Nuoruuden ensimmäinen avioliitto oli hyvin väkivaltainen ja sitä leimasi miehen mustasukkaisuus ja tiukka omistushalu. Toisessa liitossaan Tiina ajatteli löytäneensä unelmiensa miehen, mutta tämä jätti hänet toisen naisen takia.

Tiina on biseksuaali ja hänen seksuaaliseen käyttäytymiseensä kuuluvat ryhmäorgiat ja parinvaihdot. Joukkuetoverit kuuluvat olennaisena osana hänen värikkääseen seksielämäänsä. Hänen ensimmäinen miehensä ei halunnut jakaa liiton aikana Tiinaa kenenkään muun kanssa, joten liitto ajautui eroon. Toinen aviomies osallistui Tiinan villiin seksielämään, mutta mustasukkaisuus koitui lopulta liiton kohtaloksi. Jokaisen liittonsa aikana Tiinalla on ollut lyhyempiä tai pidempiä suhteita molempiin sukupuoliin ja näiden romanssien peittely on vaatinut suuren valheverkoston. Läheisilleen Tiina näyttäytyy tunnollisena opettajana ja perheenäitinä, mutta valomerkin jälkeen alkaa toinen, salainen elämä.

Tiina on Aurinkomerkiltään maanläheinen ja käytännöllinen härkä. Rakkaudenplaneetta Venus on sulautunut kauniisti Aurinkoon huoneessa kolme, opettamisen ja verbaalisuuden huoneessa. Koska utuisen peittelevä Neptunus on asettunut toiselle puolelle karttaa skorpionin merkkiin, on kosketus Venukseen taustalla Tiinan epäselviin ihmissuhteisiin ja seksuaalisen suuntautumiseen. Myös ihmissuhdepetokset ja uskottomuus kuuluvat tämän opposition vaikutuspiiriin. Urheilijan lahjat löytyvät huoneesta kahdeksan, neitsyen merkissä olevasta kolmikosta, jossa yhtymässä ovat Mars, Uranus ja Pluto. Fyysisyys, seksuaalisuus ja johtajantaidot lukeutuvat tämän planeettakuvion sisään. Ankaran isän ja lapsuudenaikaisten rajoitusten symbolina toimii huoneessa kaksi oleva Saturnus, joka asettuu täsmälliseen oppositioon neitsyessä olevaan planeettarykelmään. Biologisen perimän huoneessa Saturnus on usein huonon itsetunnon osoittaja. Huoneen kahdeksan voimakas vaikutus ajaa Tiinan tekemään radikaaleja muutoksia ja hakemaan omia seksuaalisia mieltymyksiään.Tiina
Copyright © 2006 - Satu Ruotsalainen