SatuRuotsalainen.net


Etusivu
Kirjat
Kurssit, luennot
Tulkinnat
Ilmaiset kartat
Tarinoita matkan varrelta
Ajankohtaista
Ohjeita kartan tulkintaan

Olen sairaana!

Myöhässä olevat tulkinnat tulevat loppuvuoden aikana, en ota nyt uusia tilauksia.

11:57 18.04.2017


Vuoden 2017 tulkinnat Helsingissä

Tulkintapäivät Helsingissä: la 4.11., la 25.11., la 9.12.

Tilaa aika 0500-767333 tai astro@saturuotsalainen.net


19:46 28.08.2014


Lue viikkohoroskooppi Avun sivuilta

Horoskooppisi löydät osoitteesta www.apu.fi/horoskoopit

17:40 23.12.2013


Tilaa vuoden 2017 luennot ajoissa

Yrityksen tai yhteisön tapahtumiin, illanistujaisiin tai vetäytymisiin sopiva luento. Voit varata henkilökohtaisia pikaluentoja, kuinka opit- tuntemaan työkaverisi luennon tai syntymäpäiväsankarin/polttareiden hauskan piritysruiskeen. Lue lisää
kurssit, luennot osiosta.


15:17 23.10.2006Tarinoita matkan varrelta

Jokainen tarina pohjautuu todellisen henkilön syntymäaikaan ja elämäntapahtumiin. Tarinoiden henkilöiden nimet ovat kuitenkin muutettuja, eikä näkyvillä ole syntymätietoja.

Klikkaamalla otsikkoa saat luettua tarinan kokonaan

Suunnistaja Pasi Ikonen-Pluton syväluotaus 2012
Whiney Houstonin kuolema 11.2.2012
Perääntyvä Mars-huippukunto ja saavutukset kateissa
Kaapparin kartta: Juha Turunen
Neptunus - mystiikan, taiteen ja skandaalien symboli
Uranus astrologiassa - muutosten aika
Kesän 2007 Parisuhdetulkintoja / Apu-lehti
Juhan tarina
Vesan ja Pian tarina
Ari Koivunen päihittää vuoden 2007 Idols-finaalissa Annan
Vapun ja Susannan tarina
Vapun tarina
Tarjan tarina
Karenin tarina
Riinan tarina
Bettinan tarina
Tiinan tarina
Mirjan tarina
Shanan tarina
Hannun tarina
Thomasin ja Saran tarina
Aaron tarina
Tanja ja Olli Saarelan parisuhdetulkinta
Lauran ja Samin tarina


Thomasin ja Saran tarinaThomas on lähellä eläkeikää oleva, eronnut, kahden aikuisen pojan isä. Hän on oman alansa kuuluisa professori, pidetty luennoitsija ja opettaja, ja hänen työtään arvostetaan laajasti. Thomasin avioliitto nuoruuden rakastetun kanssa kesti yli 30 vuotta ja eroa pari teki lähes viiden vuoden ajan. Thomas on erittäin komea, pitkä ja näyttävä naistenmies, jonka valta ja karisma vetivät puoleensa kiinnostuneita naisia koko avioliiton ajan. Thomasilla oli liiton aikana lukuisia muita suhteita ja viimeiset kolme vuotta avioliittoajastaan hänellä oli rakkaussuhde itseään 20 vuotta nuorempaan naiseen.

Thomas on horoskooppimerkiltään perhe-, ja sukukeskeinen rapu, ja Aurinko on yhtymässä samassa merkissä olevaan Kuuhun. Tähän yhdistelmään kuuluvat herkkyys, empaattisuus ja kyky symbioottiseen parisuhteeseen. Vaikeuksien tullen tämä merkkiyhdistelmä pitää vanhasta kiinni, maksoi mitä maksoi. Thomas ei halunnut antaa periksi liitossaan, vaikka vaikeudet olivat ajoittain lähes sietämättömät. Mielialavaihtelut ja huomion kerjääminen jalkaa polkemalla kuuluivat rapumaisesti myös Thomasin tyyliin selvitellä omaa tunnevyyhteään. Koska rakkaudenplaneetta Venus sijoittuu kaksosen merkkiin, yhtymään uudistavan Uranuksen ja verbaalisen Merkuriuksen kanssa huoneeseen 12, ovat vaihtuvat ihmissuhteet, kokeilunhalu ja ihmissuhdekriisit hänen elämänkoulunsa. Uranuksen voimakas vaikutus liittyy myös Thomasin työhön ajattelijana ja oman alansa edelläkävijänä. Seksuaalinen Mars kriittisessä neitsyen merkissä, romanttisten rakkaussuhteiden huoneessa viisi ja haastavassa neliökuviossa Venus-Uranus-Merkurius yhtymään on myös taustalla avioeroon johtavassa vyyhdissä. Voimakas tarve uudistaa ihmissuhteita, kokea seksuaalisuuden rajoja ja hakea rapumaisesti turvaa ja huolenpitoa vetoavalla käytöksellä toteutuvat tässä kartassa täydellisesti.

Thomasin vaimo Sara on viehättävä, kaunis, menestynyt oman alansa professori, joten yhdessä he ovat muodostaneet aikoinaan näyttävän parin. Sara on joutunut seuraamaan rakastuneena ja nöyryytettynä vierestä, kun Thomas on harrastanut avioliiton ulkopuolisia suhteita, ajoittain täysin avoimesti. Vuosien myötä katkeruus ajoi myös hänet useaan avioliiton ulkopuoliseen suhteeseen. Sara on hyvin liikunnallinen, sosiaalinen ja arvotietoinen, ja hänen taipumuksensa maailmanparantamiseen liittyy hänen nelinkertaisen jousimiehensä olemukseen (Aurinko, Kuu, Jupiter ja Merkurius). Menestyneet ja vaikutusvaltaiset ihmiset ovat Saran arkipäivää ja kuvastavat hyvin jousimiesmäistä tarvetta hakeutua akateemiseen ympäristöön. Saran mieskuvaa edustaa Mars kriittisessä neitsyen merkissä ja rakkaudenplaneetta Venus käytännönläheisessä kauriissa. Sara reagoi kaikkeen miehensä tekemiseen nalkuttamalla, vetäytymällä ja olemalla hiljaa pitkiä aikoja. Hänen rakkaudenplaneettansa Venus on haastavassa neliökulmassa utuisen petolliseen Neptunukseen, joten hänen elämänkoulunsa liittyy rakkauselämän kipeisiin käänteisiin. Avioerossa Sara ei kyennyt selvittelemään miehensä kanssa asioita, vaan viisi vuotta kestäneessä omaisuudenjakoprosessissa juristit näyttelivät pääroolia valtavine palkkioineen.Thomas


Sara
Copyright © 2006 - Satu Ruotsalainen