SatuRuotsalainen.net


Etusivu
Kirjat
Kurssit, luennot
Tulkinnat
Ilmaiset kartat
Tarinoita matkan varrelta
Ajankohtaista
Ohjeita kartan tulkintaan

Olen sairaana!

Myöhässä olevat tulkinnat tulevat loppuvuoden aikana, en ota nyt uusia tilauksia.

11:57 18.04.2017


Vuoden 2017 tulkinnat Helsingissä

Tulkintapäivät Helsingissä: la 4.11., la 25.11., la 9.12.

Tilaa aika 0500-767333 tai astro@saturuotsalainen.net


19:46 28.08.2014


Lue viikkohoroskooppi Avun sivuilta

Horoskooppisi löydät osoitteesta www.apu.fi/horoskoopit

17:40 23.12.2013


Tilaa vuoden 2017 luennot ajoissa

Yrityksen tai yhteisön tapahtumiin, illanistujaisiin tai vetäytymisiin sopiva luento. Voit varata henkilökohtaisia pikaluentoja, kuinka opit- tuntemaan työkaverisi luennon tai syntymäpäiväsankarin/polttareiden hauskan piritysruiskeen. Lue lisää
kurssit, luennot osiosta.


15:17 23.10.2006Tarinoita matkan varrelta

Jokainen tarina pohjautuu todellisen henkilön syntymäaikaan ja elämäntapahtumiin. Tarinoiden henkilöiden nimet ovat kuitenkin muutettuja, eikä näkyvillä ole syntymätietoja.

Klikkaamalla otsikkoa saat luettua tarinan kokonaan

Suunnistaja Pasi Ikonen-Pluton syväluotaus 2012
Whiney Houstonin kuolema 11.2.2012
Perääntyvä Mars-huippukunto ja saavutukset kateissa
Kaapparin kartta: Juha Turunen
Neptunus - mystiikan, taiteen ja skandaalien symboli
Uranus astrologiassa - muutosten aika
Kesän 2007 Parisuhdetulkintoja / Apu-lehti
Juhan tarina
Vesan ja Pian tarina
Ari Koivunen päihittää vuoden 2007 Idols-finaalissa Annan
Vapun ja Susannan tarina
Vapun tarina
Tarjan tarina
Karenin tarina
Riinan tarina
Bettinan tarina
Tiinan tarina
Mirjan tarina
Shanan tarina
Hannun tarina
Thomasin ja Saran tarina
Aaron tarina
Tanja ja Olli Saarelan parisuhdetulkinta
Lauran ja Samin tarina


Tanja ja Olli Saarelan parisuhdetulkintaTanja Karpela 22.8.1970 Turku

Tanja Karpela on Aurinkomerkiltään valloittava, esiintymistaitoinen ja tulinen leijona. Hänen kartastaan löytyy karismaa ja magneettista vetovoimaa, ja hänen persoonallaan on suuri vaikutus ympäristöön. Koska Aurinko on haastavassa kontaktissa kolmeen tärkeään planeettaan, muuttuu perusolemus näiden energioiden mukana. Aktiivisen, sotilaallisen ja eroottisen Marsin sulautuminen Aurinkoon tekee tästä hymyilevästä ja ystävällisestä kulttuuripäättäjästä rautaisen tahtonaisen, jonka temperamentti kulkee ajoittain lyhytjänteisen Marsin mukana. Nämä ihmiset tunnetaan impulsiivisuudestaan ja valtavasta energiastaan, joten työnarkomania tai loputon tekemisen tarve uhkaa välillä jopa terveyttä. Tätä samaa teemaa korostavat myös ankaran Saturnuksen ja eteerisen Neptunuksen kulmat, jotka tekevät ihmisestä äärimmäisen velvollisuudentuntoisen ja yritteliään, mutta samalla kohtuuden rajat hämärtyvät. Saturnus vaatii usein itseltä täydellisiä suorituksia ja itsekritiikki saattaa olla pelottavan voimakasta. Leijonalla on erityinen tarve pönkittää egoa ulkoisilla asioilla, joten Tanja Karpelan ura mallina ja missinä ovat antaneet tähän hyvät lähtökohdat.

Kuu on asettunut rauhallisen seesteiseen härän merkkiin kodin ja perheen huoneeseen neljä, joten äitinä Tanja Karpela on matriarkaalisen huolehtiva ja rakastava. Lapsien ja läheisten suojelu voi saada tämän Leijonaäidin kynnet esiin, silloin kun hän kokee tulevansa uhatuksi. Työssään Karpela istuu täysin oikealla pallilla rahakirstun päällä, sillä hänen vahvassa huoneessa kahdeksan sijaitsevat yhteiset taloudelliset resurssit ja tarve määrätä ympäristön kehityksestä. Tämä rautarouva pitää siis järjestystä niin kotona, työssä kuin parisuhteessakin. Karpelan olemuksesta löytyy perusteellisuutta ja kriittisyyttä, joten hänen on vaikea antaa periksi tilanteessa, jossa ratkaisua ongelmaan ei ole löytynyt. Tämä ihmistyyppi inhoaa tilanteita, joissa jää kiinni tietämättömyydestä. Siksi hän viettääkin paljon aikaa tiedon ja kehityksen parissa, jottei epämiellyttäviä tilanteita pääsisi syntymään. Huoneen kahdeksan ihmiset pureutuvat elämän aikana alitajuisiin voimiin ja sielun kasvuun mm. joogan, meditaation tai voimakkaiden seksuaalisten elämysten kautta. Mars leijonan merkissä kuvastaa Karpelan miesihannetta, josta löytyy merkin ominaisuuden mukaan näyttävyyttä, itsevarmuutta ja menestystä. Planeetan asema kuvastaa myös Karpelan johtajantaitoja, sillä tällä merkkiasetelmalla voi olla vaikeaa ottaa ohjeita ja neuvoja muilta. Rakkaussuhteissaan Karpela on vaativa ja hän käy omissa ihmissuhteissaan läpi huoneen kahdeksan vaatimia kuoleman ja uuden alun raastavia ja herättäviä tunteita. Kun vielä rakkaudenplaneetta Venus on löysästi sulautunut uudistavaan Uranukseen, ovat rakkauselämän kiemurat olleet sen mukaisia. Samasta Uranuksen värikkäästä vaikutuksesta on saanut osansa mm. Hjallis Harkimo.

Olli Saarela 16.3.1965 Helsinki

Olli Saarela on Aurinkomerkiltään herkkä, empaattinen ja intuitiivinen kalat. Hänen astrologisen karttansa viehkeys, voima ja luovuus syntyvät kahdesta suuresta planeettaryppäästä kalojen ja neitsyen merkissä. Suuri planeettojen oppositioasetelma syntymäkartalla ei ole koskaan helppo, sillä se tarkoittaa usein totaalista uppoutumista omalle asialle ja elämän päämäärälle. Läheisille tällainen elämäntyyli ei lupaa rauhallista ja harmonista yhdessäoloa, sillä muutos on tämän ihmisen ainainen elämänkumppani. Luovuuden ja lahjakkuuden mittarina tällainen asetelma on ilmeinen, mutta se vaatii kuitenkin eräänlaista kiertolaisen elämää, jatkuvaa liikettä. Seitsemän vuoden syklit korostuvat erityisesti tällaisella kartalla, ja suuret elämänkäänteet liittyvät juuri näihin syklin vaihdoksiin.
Kuu, vaistojen ja tunteiden ilmentäjä asettuu tässä kartassa kriittiseen neitsyen merkkiin, vahvaan kontaktiin uudistuksellisen Uranuksen ja ankaran yliminän Saturnuksen kanssa. Oman tien kulkija, vallankumouksellinen ajattelija, itsenäinen ja riippumaton kuvaavat Olli Saarelan persoonallisuutta. Tämä lahjakas elokuvaohjaaja on saattanut olla nuoruudessaan hyvinkin ujo ja arka, ja elämä on tuonut matkan varrella itseluottamusta tunnekolhujen kautta. Saarela kuuluu 60- luvun kapinalliseen sukupolveen, joka kaataa raja-aitoja uudella ajattelutavallaan. Kahden kapinallisen planeetan, Pluton ja Uranuksen sulautuminen aggressiivisen ja seksuaalisen Marsin energiaan, tekee Saarelasta voimakastahtoisen johtajatyypin, jonka seksuaalinen ilmaisukyky on rajaton. Vahvat eroottiset impulssit saattavat kuitenkin hallita hänen elämäänsä, sillä Pluton vaikutus on tällä kartalla erityisen vahva. Myös kiivas ja periksi antamaton luonne tulevat esille, kun tätä ihmistyyppiä ärsytetään tarpeeksi. Räjähtävät vihan purkaukset ja väkivaltakaan eivät ole poissuljettuja vaihtoehtoja. Kun rakkaudenplaneetta Venus on tämän neitsyessä sijaitsevan planeettaryppään otteessa, on romanttisen rakkauden nälkä valtava ja äkkikäänteet hänen rakkauselämässään erityisen dramaattisia. Venus kalojen merkissä tarkoittaa äärimmäisyyksiin menevää ihmistyyppiä, jonka tunne-elämä liikkuu laidasta laitaan. Hänen kykynsä olla empaattinen myötäeläjä, tukija ja terapeutti kumppanilleen ovat voimakkaasti kehittyneitä.
Olli Saarela liikkuu paljon mielikuvien maailmassa ja moninkertaisena kalana hän pystyy ammentamaan ideoita unien ja alitajunnan maailmasta. Kyky liikkua ajan toisella puolella tekee hänestä ajoittain haaveilevan ja poissaolevan. Kartta kuuluu kaikessa herkkyydessään suurelle menestyjälle, jolle elämä tuo paljon mahdollisuuksia osoittaa luovia kykyjä.

Yhteiskartta ja tulevaisuus

Tämä pari kokee toisissaan syvää sielunkumppanuutta, jota osoittaa myös nopea eteneminen suhteessa. Voimakas seksuaalinen lataus on tämän parisuhdekartan kantava voima. Olli Saarelan suuri neitsyt planeettarykelmä asettuu Karpelan huoneeseen kahdeksan, joten suuri intohimo ja elämää syvemmät tunteet kuuluvat juuri tähän skorpionin hallitsemaan huoneeseen. Koska Karpelan avioliittopiste osuu täsmälleen hänen Aurinko-Mars yhtymänsä päälle, täydentää Saarela hyvin tätä ? kuuluisat ja vaikutusvaltaiset kumppanit? teemaa. Saarelan Kuun osuessa yhteiskartalla Karpelan Aurinkoon, täydentyy maskuliinisen ja feminiinisen energian kohtaaminen täydellisesti ja tämä on yksi perinteisimmistä kuvioita parien yhteisillä kartoilla.
Kun Uranus liikkuu kalojen merkissä, tietää se Olli Saarelalle, moninkertaiselle kalalle suuria elämänmuutoksia. Tämä muutosvirta alkoi jo vuoden 2005 puolella, kun Uranus lähti ylittämään konservatiivista Saturnusta. Suuret muutokset ovat vielä kuitenkin edessäpäin, sillä Uranus ylittää seuraavan neljän vuoden aikana kaikki kalojen merkissä olevat planeetat. Uusioperheen lapsiteema näkyy kartalla hyvin selkeästi, mutta mahdollisuus uusiin tulokkaisiin ilmenee jälleen vuosien 2008-2009 aikana. Tällöin testataan myös rakkauden kestävyys, sillä Saturnus aloittaa seitsemänvuotisen tarkistuskierroksensa syksyllä 2008.

Tanja Karpelaa Uranus nostatti viimeksi vuonna 2003, hänen noustua kulttuuriministeriksi ja kihlauduttua silloisen valtiovarainministeri Sauli Niinistön kanssa. Uranus on myös Tanja Karpelan äkkirakkauden takana vuonna 2006, sillä planeetan kosketus tunteikkaaseen Kuuhun alkoi tällöin. Kodinlaitto, remontti ja sisustaminen kuuluvat myös tähän planeettakosketukseen vuoden 2006 aikana. Loppupään leijonana Tanja Karpela saa upeasta Pluton myötätuulesta loistavan lähdön vuoden 2007 eduskuntavaaleissa. Työn paljous ja kodin vaatimukset asettavat kuitenkin hänet ristiriitaiseen tilanteeseen, sillä vuosi 2008 tulee olemaan yksi hänen uransa kohokohtia.


Copyright © 2006 - Satu Ruotsalainen