SatuRuotsalainen.net


Etusivu
Kirjat
Kurssit, luennot
Tulkinnat
Ilmaiset kartat
Tarinoita matkan varrelta
Ajankohtaista
Ohjeita kartan tulkintaan

Olen sairaana!

Myöhässä olevat tulkinnat tulevat loppuvuoden aikana, en ota nyt uusia tilauksia.

11:57 18.04.2017


Vuoden 2017 tulkinnat Helsingissä

Tulkintapäivät Helsingissä: la 4.11., la 25.11., la 9.12.

Tilaa aika 0500-767333 tai astro@saturuotsalainen.net


19:46 28.08.2014


Lue viikkohoroskooppi Avun sivuilta

Horoskooppisi löydät osoitteesta www.apu.fi/horoskoopit

17:40 23.12.2013


Tilaa vuoden 2017 luennot ajoissa

Yrityksen tai yhteisön tapahtumiin, illanistujaisiin tai vetäytymisiin sopiva luento. Voit varata henkilökohtaisia pikaluentoja, kuinka opit- tuntemaan työkaverisi luennon tai syntymäpäiväsankarin/polttareiden hauskan piritysruiskeen. Lue lisää
kurssit, luennot osiosta.


15:17 23.10.2006Tarinoita matkan varrelta

Jokainen tarina pohjautuu todellisen henkilön syntymäaikaan ja elämäntapahtumiin. Tarinoiden henkilöiden nimet ovat kuitenkin muutettuja, eikä näkyvillä ole syntymätietoja.

Klikkaamalla otsikkoa saat luettua tarinan kokonaan

Suunnistaja Pasi Ikonen-Pluton syväluotaus 2012
Whiney Houstonin kuolema 11.2.2012
Perääntyvä Mars-huippukunto ja saavutukset kateissa
Kaapparin kartta: Juha Turunen
Neptunus - mystiikan, taiteen ja skandaalien symboli
Uranus astrologiassa - muutosten aika
Kesän 2007 Parisuhdetulkintoja / Apu-lehti
Juhan tarina
Vesan ja Pian tarina
Ari Koivunen päihittää vuoden 2007 Idols-finaalissa Annan
Vapun ja Susannan tarina
Vapun tarina
Tarjan tarina
Karenin tarina
Riinan tarina
Bettinan tarina
Tiinan tarina
Mirjan tarina
Shanan tarina
Hannun tarina
Thomasin ja Saran tarina
Aaron tarina
Tanja ja Olli Saarelan parisuhdetulkinta
Lauran ja Samin tarina


Lauran ja Samin tarinaLauran ja Samin tarina on hyvä esimerkki rakkaudenplaneetta Venuksen asemasta merkissä ja huoneessa. Laura on 27-vuotias opettaja ja yhden pienen lapsen äiti, jonka lyhyttä parisuhdehistoriaa ovat värittäneet jatkuvat riidat ja uhka erosta. Laura on Aurinkomerkiltään tulinen leijona ja hänen rakkaudenplaneetta Venuksensa ja eroottinen miehenkuvansa Mars (sekä verbaalinen Merkurius) ovat yhtymässä kriittisessä neitsyen merkissä, lasten ja luovuuden huoneessa viisi. Laura on hyvin lapsirakas ja tarkka äiti, mutta miehelleen hän on pirttihirmu, äksy ja kriittinen arvostelija (Pluto neliössä kuuhun). Lauran ja Samin arki on täynnä jokapäiväisiä riitoja, sillä Laura kertoo hyvin painokkaasti asiansa ja on huono neuvottelemaan. Anoppi on myös tulilinjalla aina käydessään ja hän saa usein kuulla, kuinka huonon ja yhteistyökyvyttömän pojan on kasvattanut. Anoppiin Laura poltti välinsä heti suhteen alkumetreillä, kun tämä puuttui parin asioihin liian painokkaasti. Laura on hyvin seksuaalinen, mutta kokee, ettei saa riittävästi vastakaikua mieheltään. Jatkuvat riidat ja miehen puhumattomuus ajavat hänet aika-ajoin toisten rakastajien käsivarsille. Laura vannoo kymmenen kertaa vuodessa lähtevänsä ja jättävänsä kaiken, mutta aina hän palaa takaisin riitelemään samoista asioista ja aiheista.

Sami on puolisoaan pari vuotta vanhempi, taiteellisen isän ja ankaran ja nalkuttavan äidin (kuu kauriissa) kasvattama nuorimies, jonka ujous, hiljaisuus ja puhumattomuus häiritsevät kovasti hänen vaimoaan. Sami on horoskooppimerkiltään Härkä ja hänen rakkaudenplaneettansa Venus sulautuu Aurinkoon tässä sensuellissa ja maanläheisessä merkissä, huoneessa viisi. Sami on hyvin avulias, empaattinen ja lapsirakas, mutta parisuhteessa vetäytyvä ja hiljainen. Hän antaa päällekäyvän äitinsä puuttua jatkuvasti elämäänsä ja lapsensa kasvatukseen, eikä kykene sulkemaan häntä ovensa ulkopuolelle vaimon toiveesta huolimatta. Sami on ollut seitsemän vuotta kestäneessä liitossaan suhdetta ylläpitävä voima, sillä hänen kärsivällisyytensä ja pitkäjänteisyytensä (Saturnus huoneessa 7) ovat pitäneet liiton kasassa. Parin yhteinen talo, lainat ja lapsi ovat hänen mielestään riittävän tärkeitä syitä pitää liitto. Myös Sami on turvautunut toisen naisen syliin pahimpien kriisien aikana, mutta hän ei ole kertaakaan harkinnut eroa lapsensa äidistä.


LauraSamiCopyright © 2006 - Satu Ruotsalainen