SatuRuotsalainen.net


Etusivu
Kirjat
Kurssit, luennot
Tulkinnat
Ilmaiset kartat
Tarinoita matkan varrelta
Ajankohtaista
Ohjeita kartan tulkintaan

Olen sairaana!

Myöhässä olevat tulkinnat tulevat loppuvuoden aikana, en ota nyt uusia tilauksia.

08:57 18.04.2017


Vuoden 2017 tulkinnat Helsingissä

Tulkintapäivät Helsingissä: la 4.11., la 25.11., la 9.12.

Tilaa aika 0500-767333 tai astro@saturuotsalainen.net


16:46 28.08.2014


Lue viikkohoroskooppi Avun sivuilta

Horoskooppisi löydät osoitteesta www.apu.fi/horoskoopit

15:40 23.12.2013


Tilaa vuoden 2017 luennot ajoissa

Yrityksen tai yhteisön tapahtumiin, illanistujaisiin tai vetäytymisiin sopiva luento. Voit varata henkilökohtaisia pikaluentoja, kuinka opit- tuntemaan työkaverisi luennon tai syntymäpäiväsankarin/polttareiden hauskan piritysruiskeen. Lue lisää
kurssit, luennot osiosta.


12:17 23.10.2006Sadun kirjatKlikkaa kirjan nimeä, pääset Wsoy:n sivuille.


UUTUUS: Parisuhdeastrologiaa

Miten löydät sen oikean
Uskotko rakkauteen ensi silmäyksellä? Miksi joku ihminen tuntuu heti äärimmäisen mielenkiintoiselta, toinen taas saa niskakarvat pystyyn? Miksi työyhteisössä jotkut tulevat äärimmäisen hyvin toimeen ja miksi tietynlainen ihmistyyppi aiheuttaa jatkuvasti päänvaivaa asenteellaan?

Satu Ruotsalaisen Parisuhdeastrologiaa paljastaa, kuinka eri horoskooppimerkit sopivat yhteen - niin romantiikan roihutessa kuin arjen keskelläkin. Sitä oikeaa etsivälle tai hyvää työparia hakevalle teos muun muassa kertoo, miksi skorpioni ja härkä vetävät toisiaan puoleensa magneetin lailla ja miten oinas tulee toimeen johtajatyylisen kauriin kanssa.
Merkkien voimaa kirja tarkastelee elementtien avulla sekä elämäntapoihin ja temperamenttiin liittyvän kolmijaon kautta. Lisäksi teos käy läpi jokaiselle merkille ominaisimmat piirteet sekä luettelee joukon kunkin aurinkomerkin alla syntyneitä kuuluisuuksia.

Oivaltava Parisuhdeastrologiaa on mieltä kutkuttava sukellus parisuhteen ytimeen. Kirja auttaa ymmärtämään niin oman kumppanin kuin työkaverinkin luonteenpiirteitä aivan uudella tavalla.


Satu Ruotsalainen on julkaissut myös teokset Valon ja värien vuosi 2005 ja Astrologiaa muutosten vuodelle 2006


Astrologiaa muutosten vuodelle 2006

Mitä taivaankansi lupaa eri horoskooppimerkeille vuodelle 2006? Lue kuukausikohtaiset astrologiset ja numerologiset ennusteet ja huomaa, miten planeetat vaikuttavat elämääsi.

Satu Ruotsalainen tulkitsee kirjassaan vuoden 2006 astrologisia näkymiä ja jokainen eläinradan merkki saa teoksessa seikkaperäisen ennusteen tulevaisuuteensa.

Vaakojen onnen vuosi on takanapäin ja on aika siirtyä skorpionin kauteen. Laajentava ja mahdollisuuksia tuova Jupiter siirtyi skorpionin merkkiin loppuvuodesta 2005. Opiskelu, matkustaminen ja mukavat onnenpotkut kuuluvat tämän merkin kulkuun. Leijonilla sen sijaan ei ole helppoa, sillä kova puurtaminen ankaran Saturnuksen otteessa tuo eteen taivaisiin nousevan velvollisuustaakan. Kalojen äkkikäänteet liittyvät yllätyksellisen Uranuksen vaikutukseen ja jousimiehet uudestisyntyvät vaativan ja syvällisen Pluton myötä.

Entä mitkä ovat astrologiset näkymät vaikkapa talouselämässä ja politiikassa? Voiko planeetoista lukea, miten presidentinvaaleissa käy?

1. painos • Painovuosi: 2005 • Pehmeäkantinen • Kirjastoluokka: 1591 • ISBN: 951-0-30933-8


Valon ja värien vuosi 2005


Mitä vuosi 2005 tuo tullessaan eri horoskooppimerkeille? Ja miten se vaikuttaa esimerkiksi Kimi Räikkösen, Ville Valon, Anneli Jäätteenmäen ja Aki Kaurismäen elämään? Saammeko uuden F1-maailmanmestarin Suomeen vai tuleeko muunlaista kansainvälistä menestystä? Kahdentoista tunnetun suomalaisen maalattu, tulkittu ja vuoden 2005 ennusteen sisältävä kartta paljastaa uudenlaisia puolia näistä julkisuuden henkilöistä. Samalla lukija pääsee tutustumaan oman merkkinsä tulevaisuudennäkymiin.

Satu Ruotsalaisen kirja kertoo vuodesta 2005 astrologian näkökulmasta. Jokainen eläinradan merkki saa kuukausikohtaisen katsauksen tulevaisuuteen. Horoskoopin tarkkuutta lisätäkseen tekijä on laatinut merkin alku-, keski-, ja loppuvaiheessa syntyneille oman yksityiskohtaisen ennusteensa. Tutki, löydätkö yhteisiä kohtalonlinjoja merkkikaimasi kanssa. Ymmärrä myös oman merkkisi lisäksi työnantajasi, puolisosi tai vaikean naapurisi elämän kulkua tämän teoksen avulla.

TV-juontajan ja entisen huippu-urheilijan Satu Ruotsalaisen vuosia kestänyt astrologiaharrastus on nyt nidottu ensimmäisiin kansiinsa.

Oinas – Aki Kaurismäki, Härkä – Krisse Salminen, Kaksonen – Viivi Avellan, Rapu – Hannele Lauri, Leijona – Mattiesko Hytönen, Neitsyt – Jukka Puotila, Vaaka – Kimi Räikkönen, Skorpioni – Markus Pöyhönen, Jousimies – Ville Valo, Kauris – Vesa-Matti Loiri, Vesimies – Anneli Jäätteenmäki, Kalat – Jukka Kajava.

1. painos • Painovuosi: 2004 • Kovakantinen • Kirjastoluokka: 84 • ISBN: 951-0-29654-6


Copyright © 2006 - Satu Ruotsalainen