SatuRuotsalainen.net


Etusivu
Kirjat
Kurssit, luennot
Tulkinnat
Ilmaiset kartat
Tarinoita matkan varrelta
Ajankohtaista
Ohjeita kartan tulkintaan

Olen sairaana!

Myöhässä olevat tulkinnat tulevat loppuvuoden aikana, en ota nyt uusia tilauksia.

11:57 18.04.2017


Vuoden 2017 tulkinnat Helsingissä

Tulkintapäivät Helsingissä: la 4.11., la 25.11., la 9.12.

Tilaa aika 0500-767333 tai astro@saturuotsalainen.net


19:46 28.08.2014


Lue viikkohoroskooppi Avun sivuilta

Horoskooppisi löydät osoitteesta www.apu.fi/horoskoopit

17:40 23.12.2013


Tilaa vuoden 2017 luennot ajoissa

Yrityksen tai yhteisön tapahtumiin, illanistujaisiin tai vetäytymisiin sopiva luento. Voit varata henkilökohtaisia pikaluentoja, kuinka opit- tuntemaan työkaverisi luennon tai syntymäpäiväsankarin/polttareiden hauskan piritysruiskeen. Lue lisää
kurssit, luennot osiosta.


15:17 23.10.2006
Ajankohtaista

Klikkaamalla otsikkoa saat luettua ajankohtaisuuden kokonaan

Vuosihoroskooppi 2017


Vuosihoroskooppi 2017Oinas 21.3.-21.4.

Panosta uusiin ihmissuhteisiin ajan kanssa.

Rakkaus/Ihmissuhteet: Sinulle on avautumassa harvinaisen mielenkiintoinen vuosi ihmissuhderintamalla, sillä sosiaalinen ja romanttinen Venus kiertää merkkiisi 3.2. ja poistuu erilaisten kiemuroiden jälkeen vasta kesäkuun alussa. Parhaimmillaan kevättalvi tuo tullessaan sinkkuoinaan suuren rakkauden, vanhassa parisuhteessa vietetään rakkaudentäyteisiä hetkiä. Maaliskuu tuo osalle mutkia matkaan etenkin 4.3. jälkeen, rakkausrintamalla on pakko tarkistaa suhteen lujuutta. Vuoden sosiaalisin jakso ajoittuu vapun jälkeiselle toukokuulle, 6.6. saakka oinaalla on kevättä rinnassa. Ihmissuhteet kukoistavat myös heinäkuun kohdalla, 5.7. jälkeinen lomakausi antaa tilaa parisuhteen laatuajalle. Syksyn ja loppuvuoden kohdalla arjen kiireet aiheuttavat enemmän kitkaa, 22.10. jälkeen työ-, ja talouspaineet kiusaavat joulukuun toiselle viikolle saakka.
Työ/Raha: Laita alkuvuoden kohdalla ylimääräinen vaihde päälle, sillä saat lisäpotkua toimiisi jo 28.1. jälkeen. Helmikuun alkupuoli on maalisoinaalle tehokasta aikaa, huhtioinaiden turbovaihde toimii parhaiten 10.2-10.3. Ammatillinen kehittyminen seuraa 11.4. jälkeen syntyneitä oinaita läpi vuoden, kunnianhimo yhdistettynä ahkeruuteen tulee olemaan lyömätön yhtälö. Talouden suhteen vuoden kulussa on monia sudenkuoppia, syksyyn asti on järkevää elää kohtuuden rajoissa. Suurten hankintojen ja sijoitusten kanssa on syytä olla tarkkana 20.-4.-3.5.
Hyvinvointi/Terveys: Sinulla on harvinaisen paljon intoa ja energiaa hoitaa itseäsi. Panosta alkuvuoden liikuntaharrastuksiin ja kevään vapaa-aikaan, saat akkusi ladattua ennen syksyn koitoksia.


Härkä 21.4.-22.5.

Nauti pysyvyyden tunteesta, se ei kestä ikuisesti.

Rakkaus/Ihmissuhteet: Katselet tyytyväisenä omaa elämääsi ja ihmissuhteistasi, kun vertaat ympärilläsi tapahtuvia myllerryksiä. Olet vuoden kulussa tärkeä tukipilari läheisillesi, ihmissuhteissa kaipaat enemmän harmoniaa ja turvallisuutta kuin draamaa ja räiskettä. Saat odotella romanttisen Venuksen saapumista merkkiisi aina kesäkuun alkuun asti, 6.6. jälkeen pääset nauttimaan kesäauringosta ja merkkiin puhaltavasta intohimon tuulesta aina 4.7. saakka. Syksyn kohdalla harmonisin ajanjakso osuu 20.9.-14.10. Jos vuoden kulusta löytyy ihmissuhdedraamaa, se ajoittuu loppuvuoden kohdalle 9.12 jälkeen.
Työ/Raha: Itsevarmuutesi on valttia työrintamalla. Huhtikuisten härkien osalta tämä näkyy etenkin maaliskuun puolenvälin kohdalla näytön paikkana, toukokuiset ovat parhaimmillaan huhtikuun ensimmäisellä puoliskolla, vaikka 10.-20.4. aikavälillä pienet sotkut ja solmut ovat mahdollisia. Alkusyksy 5.9. jälkeen tukee härän ammatillisia pyrkimyksiä, sujuvuuden tunne kestää parhaimmillaan 22.10. saakka.
Hyvinvointi/Terveys: Saat onnekkaasti terapoida itseäsi mukavan puutarha-, tai vanhojen huonekalujen entisöimisprojektissa. Vuoden kulkuun kannattaa ujuttaa taide-, tanssi-, tai musiikkiterapiakurssi, keväälle osuvat matkat toimivat monelle tärkeänä henkireikänä työkiireiden keskellä. Alkukesä ja etenkin juhannuksen tienoo tulee olemaan vuoden parasta loma-aikaa, kiireettömyyden tunne luo puitteet henkiselle harmonialle.


Kaksonen 22.5.-22.6.

Ole valmis karsimaan huonot vaihtoehdot hyvien tieltä.

Rakkaus/Ihmissuhteet: Toukokuun kaksoselle vuosi on ehdottomasti tasapainoisempi ja tapahtumaköyhempi. Ihmissuhderintamalla on mukava rauhoittua aloilleen tai nauttia vapaudesta sinkkuna. Tuleva vuosi tarjoaa enemmän haasteita kesäkuisille, joilla on selkeästi suuremmat paineet työn, talouden ja terveyden hoitamisessa. Loppukevään kiireet eivät anna mahdollisuutta rakkauselämän vaalimiseen, kesäkuu sopii paremmin matkustamiseen ja parisuhteen yhteisiin harrastuksiin. Vuoden hehkein ja romanttisin jakso osuu 5.-31.7., lomatunnelma saa kaksosen hormonit hyrräämään. Merkin seitsenvuotiskriisi päättyy 20.12., parisuhde on siihen mennessä möyhitty alta ja päältä.
Työ/Raha: Työrintamalla joudut miettimään oman työnkuvan toimivuutta ja sujuvuutta, etenkin 12.6. jälkeen syntyneet kokevat haasteita, jotka pakottavat miettimään muutoksia. Riskin ottaminen ja uuteen tilaisuuteen tarttuminen ennen syksyä voi kannattaa moninkertaisesti. Kesäkuun ensimmäisellä viikolla syntyneet unelmoivat paremmasta työstä. Luovan työn tekijöille vuosi on antoisa, etenkin, jos työaika on liukuva ja työtehtävät motivoivia. Harrastuksesta voi tulla monelle lisätulojen lähde.
Hyvinvointi/Terveys: Joudut korjailemaan ja paikkailemaan terveyttäsi eri tavoin, siksi tulevalle vuodelle on syytä varata aikaa liikunnalle, ulkoilulle ja ruokavalion suunnittelulle. Vuoden varrella on myös tarpeellista kysyä, mitä fyysinen epätasapaino kertoo henkisestä tilasta. Loppukevät 21.4. jälkeen on hyvä pyhittää energian purkamiselle uuden tai vanhan harrastuksen myötä, myös 22.10. jälkeen loppuvuoden kohdalla energiataso on korkealla.


Rapu 22.6.-22.7.

Panosta syksyn ja loppuvuoden suuriin suunnitelmiin.

Rakkaus/Ihmissuhteet: Ennen 7.7. syntyneet ovat käyneet viime vuosina suuria muutoksia läpi, joten seesteisyys tuntuu etenkin alkuvuoden kohdalla erityisen tervetulleelta. Hyvä parisuhde porskuttaa eteenpäin keväänkin kuluessa, mutta pitkään vaakalaudalla elänyt kumppanuus joutuu testiin etenkin maaliskuun aikana. Kesäkuun ja heinäkuun ensimmäisen puoliskon kohdalla parisuhteen yhteinen tekeminen korostuu, vuoden romanttisin jakso osuu koko merkin osalta 31.7.-26.8. Loppuvuoden hehkeimmät kokemukset näkyvät marraskuulla, marraskuun toinen viikko sopii upean matkan, kihlajaisten tai hääjuhlan ajankohdaksi.
Työ/Raha: Jos loppuvuosi 2016 ja vuoden vaihde tuottivat työn ja talouden suhteen pettymyksiä, 8.1. jälkeen ahkeruus palkitaan, tammikuu on yksi vuoden energisimmistä kuukausista. Kevään kuluessa työilmapiiri tuo haasteita, etenkin 4.3. jälkeen alkava kuukauden jakso kysyy rautaista tahtoa. Vuoden tuotteliain jakso osuu kesäkuisten osalta 4.6.-18.6. ja heinäkuisten tarmonpuuska alkaa juhannukselta ja kestää parhaimmillaan 20.7. saakka, tuoko kesätyö tai mukava harrastus kaivattuja lisätuloja? Ennen 8.7. syntyneet ovat onnekkaita loppuvuoden opiskelupaikkojen, virkojen, palkankorotusten tai bonusten jaossa, 10.10. jälkeen loppuvuoden kulussa on luvassa onnenpotkuja myös raha-asioissa.
Hyvinvointi/Terveys: Vuoden 2017 terveysremontti koskee erityisesti 12.7. jälkeen syntyneitä. Hammasremontti, polvitähystys tai selän kuntoutus vaatii aikaa ja vaivaa, osa innostuu uudesta dieetistä tai meditaatioharrastuksesta. Loppuvuosi aloittaa rapujen historiassa mukavan jakson, joka kannustaa opiskelemaan, matkustamaan ja panostamaan omaan hyvinvointiin.


Leijona 22.7.-23.8.

Hyödynnä tulevan vuoden myötätuuli järkevästi.

Rakkaus/Ihmissuhteet: Ihmissuhteesi ovat ensi vuoden puolella enemmän kannustavia ja eheyttäviä, ongelmat ja haasteet tuntuvat kuuluvan ystävälle tai naapurille. Lopputalvi 3.2. jälkeen tulee kohdallasi aloittamaan vilkkaan ja pitkään jatkuvan sosiaalisen aallon, jonka loppumetrit ulottuvat kesäkuun alkuun saakka. Vapun ja koulun päättäjäisten kohdalla on aihetta mukavaan juhlaan. Romantiikan parhaat hetket ajoittuvat loppukesään ja alkusyksyyn, sinkkuleijonan toiveet ovat korkealla etenkin 26.8.-20.9. Loppuvuoden mukavaa pikkujoulukautta ei kannata pilata mustasukkaisuusdraamaan.
Työ/Raha: Katse kääntyy merkissäsi erityisesti 12.8. jälkeen syntyneiden uravalintoihin, mahdollisuuksien kartoittaminen kannattaa aloittaa jo vuoden alussa. Talouden kohentaminen on mahdollista, mutta vaatii kovaa työtä. Alkuvuoden paras työjakso leijonan osalta osuu helmikuulle ja maaliskuun alkuun, myös loppukesään 20.7. jälkeen kannattaa panostaa tavallista suuremmalla intensiteetillä. Työn ja talouden kannalta vuoden haastavin jakso löytyy joulukuun kohdalta.
Hyvinvointi/Terveys: Saat huikeasti kannustusta hyvinvointisi kohentamiseen, pienet oireet ja kolotukset antavat vinkkiä, mihin kannattaa vuoden kuluessa panostaa. Hyödynnä loppukesän kohdalla huikea energialataus, aloita kuntoilu, dieetti tai remonttiprojekti. Lepää, rentoudu ja laiskottele syyskuun puolella, akkujen lataaminen auttaa jaksamaan loppuvuoden koitoksissa.


Neitsyt 23.8.-23.9.

Keskity hyvinvointiisi ja karsi ylimääräinen elämästäsi.

Rakkaus/Ihmissuhteet: Työn ja talouden haasteet tulevat ensi vuonna päällimmäisenä, ihmissuhteet jäävät hieman taka-alalle. Rakkausrintamalla ei ole se suuri vuosi, tasaisuus ja rauhallisuus sopii neitsyen vuoden kulkuun kuitenkin loistavasti. Alkukesä on sosiaalisen elämän kannalta ilahduttavan vilkas, romantiikan saralla hehkein ajanjakso osuu 20.9.-14.10. Etenkin lokakuun ensimmäisellä viikolla intohimon tuulet ovat vahvimmillaan.
Työ/Raha: Tammikuun ensimmäinen viikko on työn kannalta nihkeä tai hankala, loppukuu lupaa enemmän sujuvuutta, vaikka kiire ja pieni stressi polttaakin jalkojen alla. Apujoukot saapuvat työrintamalle kevään kuluessa, maalis-huhtikuun kohdalla moni neitsyt tekee tuloksellista jälkeä. Loppukesän ja alkusyksyn kohdalla neitsyt saa valmistautua tulipalokiireeseen, talous kohenee ylityötuntien myötä. Suurimman paineen alla elävät 13.9. jälkeen syntyneet, joilla seitsenvuotiskriisi tietää työrintamalle suurta työmäärää. Osa kamppailee leikkauksien, yt-neuvottelujen tai tenttipaineiden keskellä. Paineet helpottavat ennen joulua, vuoden 2018 puolella on aika nauttia kovan työn hedelmistä.
Hyvinvointi/Terveys: Elokuisille on luvassa tasaisen rauhallinen vuosi, muiden tukeminen ja auttaminen antaa eniten voimaa. Syyskuun ensimmäisellä viikolla syntyneet joutuvat toteamaan energiatason alhaisuuden, jaksaminen on vuoden kuluessa välillä koetuksella. 13.9. jälkeen syntyneet joutuvat luopumaan sohvaperunan roolistaan, tuleva vuosi tulee vaatimaan mieltä ja kehoa elvyttäviä toimenpiteitä.


Vaaka 23.9.-23.10.

Panosta sisäiseen ja ulkoiseen muutokseen.

Rakkaus/Ihmissuhteet: Mitä vapautumisen vuosi sinulle merkitsee? Oletko irtaantumassa hankalasta parisuhteesta, nautitko sinkkuelämästä ja itsenäisyydestä vai lentävätkö lapset pesästä ja saat nauttia kumppanuuden iloista ilman häiriötekijöitä? Syyskuussa 2016 merkkiin saapunut Jupiter antaa vaaoille uusia mahdollisuuksia 10.10.2017 saakka. Sinkkuvaa'an on syytä tähystää ympärilleen, se oikea on juuri kulman takana. Jos kevään kulussa vielä on hämmennyksen tuntua, on kesä ja erityisesti alkusyksy ihmissuhteiden kannalta erityisen antoisia. Venus vierailee vielä loppusyksyn kunniaksi merkissä 14.10.-7.11.
Työ/Raha: Odotatko ylennystä tai palkankorotusta, ajattelitko vielä kouluttautua tai hakea unelmavirkaa? Uudet tuulet puhaltavat merkkiisi, toteuta unelmiasi ja ole rohkea päätöksissäsi. Taivaankansi kannustaa etenkin lokakuisia vaakoja tekemään ratkaisevia siirtoja, työnkuvan muutos tai osaston vaihtaminen voi lisätä työmotivaatiota kummasti. Työn kannalta tehokkain ajanjakso osuu 21.4. jälkeiseen loppukevääseen sekä 22.10. starttaavaan seitsemän viikon jaksoon. Vuosi tuo tullessaan tuhlaamisen turhuutta ja riskien ottamista, mutta myös jännittäviä yllätyksiä talouden saralla.
Hyvinvointi/Terveys: Optimistisuus on vuoden upein lahja merkille ja siksi monen vaikean elämäntilanteen yli pääseminen tuntuu huomattavasti helpommalta. Jupiter-vuonna rahaa palaa hemmotteluhoitoihin, hammasremonttiin tai vaatekaapin sisällön uusimiseen. Parisuhdekeskeisen vaa'an vuoden tervehdyttävin asia on kuitenkin kukoistava rakkaus.


Skorpioni 23.10.-22.11.

Elämä kolkuttaa ovellesi, oletko valmis?

Rakkaus/Ihmissuhteet: Osa skorpioneista otti raskaana olevan Jenni Dahlmanin tapaan varaslähdön 10.10.2017 starttaavaan upeaan uuden alun Jupiter-vuoteen. Moni skorpioni pääsi rakentelemaan vuoden 2013-14 seitsenvuotiskriisin jälkeen uuden elämän rakkausrintamalle. Onko tämän aikajakson hedelmä nyt parisuhteen syventyminen, raskaus ja vauvan syntymä, vai onko ihana vapaa sinkkuelämä elämää parhaimmillaan? Tammikuu antaa hyvän lähdön sosiaalisen verkoston aktivoimiselle, myös loppukesän kohdalla ihmissuhderintamalle puhaltaa lämmin tuuli. Vuoden romanttiikkapläjäys saapuu 7.11.-1.12., ihana lomamatka olisi tässä kohtaa paikallaan.
Työ/Raha: Jos alkuvuosi käynnistyy työn osalta tehokkaasti, ei 10.3. vappuun asti kestävä jakso ole sujuvuudeltaan yhtä antoisa. Aikataulut muuttuvat ja tekniset laitteet tuottavat päänvaivaa, peruutukset ja unohdukset tuovat oman haasteensa kevään kulkuun. Alkukesä on sekä työn tuottavuuden että talouden hoidon kannalta tehokasta, marras-joulukuussa skorpionin liikevaihto on kuitenkin parhaimmillaan.
Hyvinvointi/Terveys: Kevään ja alkukesän 2016 jälkeen skorpioni osaa arvostaa hyvinvointia ja terveyttä aivan uudella tavalla. Hyvän olon vaaliminen on tärkeä teema vuodelle 2017, kuntokuurin parhaat päivät osuvat kesä-heinäkuulle sekä joulukuulle. Etenkin loppuvuoden kohdalla tulevaisuudenusko on korkealla, näkymät vuoden 2018 puolelle ovat mieltä ylentäviä.


Jousimies 23.11.-23.12.

Muista ilo ja onnellisuus elämän vaatimusten keskellä.

Rakkaus/Ihmissuhteet: Tammikuu ei ole sosiaalisen elämän kannata erityisen vilkas, mutta 3.2. jälkeen lopputalven ja kevään kulussa sattuu ja tapahtuu huikeasti enemmän. Tilaisuudet, tapahtumat ja juhlat vetävät jousimiestä puoleensa, kevään kulkuun osuu jos jonkinmoista kissanristiäistä. Myös loppukesä 20.7. jälkeen innostaa ystävätapaamisiin tai luokkakokouksiin, romantiikan saralla jytisee vasta joulukuun kohdalla. 14.12. jälkeen syntyneiden vaativa seitsenvuotiskriisi on sekä antoisa matka menneisyyden selvittelyyn että tiukka päätösten jakso tulevaisuuden suhteen. Hankala parisuhde tulee tiensä päähän, vahva kumppanuus selviää mäen yli.
Työ/Raha: Marraskuisen jousimiehen työrintamalla on tasaisen tappavaa, suuret valinnat ovat takanapäin, vuosi 2017 ei enää houkuttele tekemään uusia siirtoja. Joulukuisista 2.-8. syntyneet haahuilevat paremman työn ja palkan perään, epärealistiset odotukset voivat olla osalla pettymyksen aiheuttajia. 8.12. jälkeen syntyneiden vastuun ja velvollisuuksien lisääntyminen näkyy tilipussin paksuudessa, vapaa-ajan väheneminen tuntuu välillä raskaalta. Työn tehokuukaudet näkyvät helmikuussa ja elokuussa, loppuvuoden hyvä vauhti hyytyy hieman 3.12, jälkeen, motivaation puute tai loman tarve hallitsee joulunalusviikkoja.
Hyvinvointi/Terveys: Merkkiisi on kohdistunut pidemmän aikaa suurempia vaatimuksia ja jomottava polvi tai kipeä hammas vaatii tekemään tulevan vuoden aikana toimenpiteitä. Jos olet syntynyt 14.12. jälkeen, löydät vuoden kulkuun uuden lääkkeen, metodin tai rentoutumistekniikan, jolla selätät harmittavat kolotukset. Joulukuun alkupuolella syntyneiden on syytä varoa turhaa lääkkeiden syöntiä tai epäterveellistä ruokavaliota, energiataso on vuoden aikana alhaalla.


Kauris 23.12.-21.1.

Älä suunnittele ja aikatauluta elämääsi liian tiukkaan muottiin.

Rakkaus/Ihmissuhteet: Ihmissuhteesi tulevat olemaan koetuksella helmikuun alusta asti. Mielenkiintoisen kevään kiemurat tuovat tullessaan haastavan työkaverin, kodin ilmapiirin muutoksen tai parisuhteen dynamiikan nousut ja laskut. Maaliskuu on rakkauselämän kannalta vaativin kuukausi, epäselvistä asioista on syytä puhua suoraan. 6.6. jälkeen alkavasta kuukauden jaksosta on syytä nauttia täysin rinnoin hieman nihkeän kevään jälkeen. Myös romantiikan saralla alkukesä on ehdottomasti antoisin. Syksyn saapuessa tähtitaivas on suosiollinen kauriille, etenkin 20.-9.-14.10. sosiaaliset suhteet ovat parhaimmillaan. Vakavahenkinen Saturnus kiertää merkkiin vuoden lopulla, 20.12., joulun tienoilla syntyneet joutuvat pohtimaan rakkauden ja intohimon syvintä olemusta.
Työ/Raha: Jos alkuvuoden kohdalla postilaatikosta tipahtelee ylimääräisiä laskuja tai menoja on enemmän kuin tuloja, viisas korjausliike on paikallaan 12.1. jälkeen. Järjestelmällisyys ja hyvä organisointikyky ovat puolellasi myös kevään kulussa, etenkin 10.3. alkava tehojakso työssä kestää huhtikuun loppupuolelle saakka. Myös alkusyksy 5.9. jälkeen on otollinen hetki lisätä työmäärää, talous kohenee menoja vähentämällä.
Hyvinvointi/Terveys: Stressi on tulevan vuoden pahin vihollisesi. Älä ota kaikkia maailman töitä hoitaaksesi, uuvut liian työtaakan alla. Oma aika on ajoittain tapetilla, mutta sitäkin järjestyy aikatauluja suunnittelemalla. Loppuvuoden kohdalla Saturnus tuo tullessaan ylimääräistä vastuuta, joka ei vähene vuoden 2018 puolella. Pidä huoli, että pidät ohjakset käsissäsi, kukaan muu ei tee sitä puolestasi.

Vesimies 21.1.-20.2.

Kokeile onneasi, sitä riittää tulevalle vuodelle.

Rakkaus/Ihmissuhteet: Elämässäsi on uutta nostetta, intoa ja myötätuulta, vuosi 2017 tulee olemaan kohdallasi upeiden mahdollisuuksien aikaa. Lämpimän joulunajan ja mieleenpainuvan uuden vuoden juhlan jälkeen saat vielä tammikuun alkupäivinä nauttia Venuksen kierrosta merkissäsi, ihmissuhteissasi on ylimääräistä hehkua. Arkeen palaaminen tapahtuu kuitenkin jo ennen loppiaista. Tammikuussa ja kuun vaihteessa syntyneille vuoden kulku ei lupaa rakkausrintamalle suuria käänteitä, onnekkaimmat tapahtuvat koskevat enemmän 3.2. jälkeen syntyneitä. Romantiikan kannalta heinäkuu 5.7. jälkeen tulee olemaan vuoden kohokohta, ystävyys-, ja yhteistyö on tapetilla 14.10.-7.11.
Työ/Raha: Alkuvuosi tulee olemaan erityisesti 10.-14.2. syntyneiden elämässä menestyksellistä, työ tai opiskelurupeama tuottaa upeaa tulosta. Talven ja kevään kulkuun on hyvä ujuttaa mielenkiintoinen kurssi-, tai koulutustilaisuus. 3.-9.2 syntyneet menestyvät loppukevään ja kesän kuluessa, taloustilanteen kohetessa myös upeat matkat ovat mahdollisia. Merkin loppupuolella syntyneille loppukesä ja alkusyksy 10.10. saakka merkitsee henkilökohtaista läpimurtoa, onko kiikarissa uusi työ tai parempi palkka, onnekkaat käänteet näkyvät myös tilipussin suuruudessa.
Hyvinvointi/Terveys: Saat kaikki mahdolliset työkalut terveytesi ja hyvinvointisi hoitamiseen, taivaankansi ei lahjo muita merkkejä yhtä ruhtinaallisesti. Jos löydät itsellesi uuden sopivamman ruokavalion tai innostavan liikuntaharrastuksen, pääset kohentamaan energiatasoasi huikeasti. Antoisat matkat tulevat olemaan vuoden parasta terapiaa.

Kalat 20.2.-21.3.

Älä ole turhan ankara itsellesi, löysää tahtia viimeistään syksyn kohdalla.

Rakkaus/Ihmissuhteet: Merkkiä syksystä 2015 saakka kormuuttanut seitsenvuotiskriisi on vielä kesken 13.3. jälkeen syntyneiden osalta. Ihmissuhteissa on pakko miettiä tulevan vuoden aikana, mikä on kestävää ja mikä on pakko laittaa syrjään. Tammikuu on koko merkin osalta tarmokas ja huikean energinen, Venuksen tuomat hyvät hetket on järkevää säilöä rinnan alle kevääseen saakka. Vaikka rakkaudenpapitar Venus poistuukin merkistä 3.2., palaa se uudelleen 3.4. kysyen kumppanuuden kestävyyttä. Jos huhtikuun alkupuoli tuntuu pääsiäiseen asti nihkeältä, loppupuolen ihanuudesta on hyvä nauttia suurella volyymillä. Myös elokuu ja marraskuu ovat ihmissuhderintamalla antoisia. Maaliskuun ensimmäisellä viikolla syntyneillä on elämässään suuria unelmia, jalat ovat jatkuvasti irti maankamaralta.
Työ/Raha: Ennen 13.3. syntyneillä työelämä on helpottuu selkeästi, viime vuoden raskas ponnistelu tuntuu vain ikävältä muistolta. Etenkin 8.-12.3. syntyneet saavat niittää kylvämäänsä, menestys seuraa ahkeruuden perässä. Jos talven ja kevään kulku on vielä työelämän suhteen tasaisempi, 10.10. jälkeen alkava loppuvuosi tuo mukanaan suuria mahdollisuuksia. Vuoden 2017 puolella näistä etuisuuksista pääsevät nauttimaan ennen 9.3. syntyneet. Merkin loppupäässä syntyneiden osalta seitsenvuotiskriisi päättyy 20.12. Uuden vuoden kohdalla on hyvä tähyillä vuoden 2018 puolelle, luvassa on työn ja talouden mukava nousukausi.
Hyvinvointi/Terveys: Terveyden puolella suurimmat haasteet näkyvät 13.3. jälkeen syntyneillä, uupumuksen oireet kannattaa ottaa tosissaan. Syksy on ja loppuvuosi on muille kaloille parasta itsehuollon aikaa, unelmamatka tai huippukunnon saavuttaminen toimivat kannustimina tulevaan.


Copyright © 2006 - Satu Ruotsalainen